Și Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, este ținta unui cont fals pe facebook

• publicat la: 10 ianuarie 2021
Și Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, este ținta unui cont fals pe facebook

Noua metodă a celor care luptă împotriva românilor  și a valorilor lor identitare  este crearea de conturi și pagini false care să discrediteze pe oricine manifestă sentimente patriotice și demască acțiuni antiromânești. Nu a scăpat nici președintele Academiei Române, acad. Ioan Aurel Pop care a devenit ținta unei escrocherii pe rețeaua de socializare Facebook! Ilustrul academician mărturisește că un internaut îi folosește identitatea și postează, în numele său, diverse materiale care nu îi aparțin.

”Dragi prieteni,

Cineva mi-a creat (demult, dar nu am dat importanță chestiunii) un cont fals de Facebook (Ioan-aurel Pop …, cu numele de Aurel scris cu inițială minusculă), unde eu nu intru niciodată. Nici nu știu cum! Dar mulți au fost înșelați, mai ales că se pun acolo din când în când postări semnate cu numele meu care nu-mi aparțin. Nu știu cum să scap de acest fapt, care devine jenant …

Oare aveți vreo soluție? Mii de mulțumiri!”, este mesajul academicianului Ioan-Aurel Pop.

La fel  s-a procedat și cu pagina Buletin de Carei care deranjează prin dezvăluirile bine documentate grupul de interese ce conduce orașul. Buletin de Carei nu are de-a face cu Buletinul de Carei pe care l-au creat cei ce sifonează banul public. Deranjează afacerea ,,apa termală,, …mușamalizarea accidentului mortal de muncă din 6 noiembrie 2020, renovarea sediului UDMR Carei din bani de la bugetul local, mențiunile despre evaziunea practicată de primar, etc.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu