Ce facem cu maidanezii ?

• publicat la: 15 februarie 2011
Ce facem cu maidanezii ?

Joi 17 februarie ,de la orele 17,30 , toţi iubitorii de animale sunt invitaţi la o intâlnire cu Asociaţia  pentru protecţia animalelor Puffi.

Se vor dezbate probleme de interes major in ce priveşte soarta patrupedelor fără stăpân din oraşul Carei.Acţiunea va avea loc in sala de şedinţe a Primăriei Carei.Sunt aşteptaţi toţi cei care cred că îşi pot aduce aportul la rezolvarea situaţiei existente în oraşul nostru datorită câinilor fără stăpân care periclitează uneori siguranţa cetăţenilor.

Se caută modalităţi,soluţii pentru rezolvarea intr-un mod cât mai civilizat a acestei probleme.

redactia

comentarii

de nepasare la 16 februarie 2011 - 17:19

Urasc vecinii care le dau de mancare acestor caini,e un motiv pt care sunt tot timpul la blocurile noastre. Sper sa fiti muscat macar odata precum am fost eu ca sa va invatati minte. E ca si cu tiganii,cat timp le dai bani de la stat si mancare,nu vor merge la lucru niciodata. Trista Romanie

de lui nepasare la 17 februarie 2011 - 07:55

esti mai mincinoasa ca pinocchio dar daca te a muscat vreun caine asta e pentru ca puti a prostie de la distanta. tu ori ai nasul prea mare ori urechi de dumbo. in orice caz esti o complexata. ti e cumva ciuda ca tu nu ai bani nici de un carnat ca vecinii tai? si nu e ca si cu tiganii intelegi tu ca pe un tigan nu – l faci om niciodata? ii dai bani si l trimiti la scoala, maine nu mai merge ca vine si te fura! un catel e o fiinta pura, ii dai ceva si ti multumeste o viata dar tu esti prea limitata sa faci diferenta!

de lui nepasare la 17 februarie 2011 - 07:57

ps e trista Romania pentru ca e populata de oameni ca tine, jeg de jeg

de ILRE la 17 februarie 2011 - 11:44

Bravo ma bucur ca mai sunt fiinte umane care au suflet.Astazi sedinta la h 17.30 la primarie,cu cei de la protectia animalelor,cine are timp si este interesata de soarta patrupedelor este asteptat.

de lili la 17 februarie 2011 - 17:24

multi oameni frustrati in lumea asta romaneasca si plini de rautate ….ce vreti domnilor sa gandim la fel? nu zic sa fie omorati ,dar ceva trebuie facut cu acesti caini si cat mai curand …sau asteptati sa omoare vreun om ? ce face ,,onorabila primarie ,,? sau asta nu e treaba lor ca nu iese banul de aici …???

de daciafan la 18 februarie 2011 - 23:36

iubiti maidanezii si lasati-i sa va manance…

de castel la 19 februarie 2011 - 16:13

i hate dogs

de Gabi D la 20 februarie 2011 - 19:29

Trebuie gasita o solutie ptr.acesti prieteni fideli ai omului,iubesc animalele,dar trebuie facut ceva in ajutorul lor!Rog asociatiie de animale sa se implice mai mult!

Lasati un comentariu