Lucian Bute e numărul 1 în lume

• publicat la: 25 februarie 2011
Lucian Bute e numărul 1 în lume

Românul Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie în versiunea IBF, a fost declarat cel mai bun pugilist din lume de prestigiosul site „www.boxrec.com”.

Românul Lucian Bute e deasupra tuturor în boxul profesionist la categoria supermijlocie.

Bute îi priveşte de sus pe Andre Dirrell, Carl Froch, Andre Ward, Kelly Pavlik, Mikkel Kessler, Robert Stieglitz sau veteranul Glen Johnson, „greii” de la „supermijlocie”.

A pozat în tricoul „www.boxrec.com”

Celebrul site „www.boxrec.com”, cel mai important portal de box din lume, îl situează în acest moment pe Lucian Bute pe primul loc într-o ierarhie a ultimei săptămâni la „supermijlocie”.

Bute a pozat pentru „www.boxrec.com” într-un tricou ce îi atestă supremaţia în aceste zile.

Siteul „www.boxrec.com” prezintă informaţii actualizate, statistici, despre pugiliştii profesionişti, fete şi băieţi. În colaborare cu „Wikipedia”, „www.boxrec.com” administrează o enciclopedie online a boxului profesionist.

362.000 de pugilişti în baza de date

„www.boxrec.com” a fost înfiinţat la mijlocul anilor ’90, de un englez, John Sheppard. Siteul este actualizat de o mulţime de specialişti, toţi voluntari. Fiecărui editor i-a fost atribuită o ţară de care răspunde.

Baza de date a „www.boxrec.com” cuprinde informaţii despre 17.000 de pugilişti în activitate, precum şi despre alţi 345.000 de boxeri retraşi din activitate. „www.boxrec.com” are nu mai puţin de 700.000 de pagini.

sursa Evz.ro

Lasati un comentariu