Cum puteţi ajunge la meciul lui Lucian Bute

• publicat la: 20 martie 2012
Cum puteţi  ajunge  la meciul lui Lucian Bute

Rudel Obreja susţine că va încerca să facă rost de circa 300 de tichete la lupta dintre gălăţean şi britanicul Froch şi că va angaja un charter pentru transport . Organizatorii galei de box programate pe 26 mai la Nottingham (Anglia) au anunţat ieri pre­ţurile biletelor la evenimentul al cărui cap de afiş va fi meciul dintre românul Lucian Bute şi britanicul Froch.

Românii care îşi doresc să-l încurajeze pe pugilistul din Pechea din tribunele de la „Nottingham Arena” nu au foarte multe opţiuni. Biletele au fost împărţite în şase categorii, iar cel mai ieftin tichet va putea fi achiziţionat în schimbul a 40 de lire sterline (48 de euro).

Urmează bilete cu preţurile de 72, 96, 120 şi 240 de euro, iar cele mai scumpe costă 360 de euro.

„Nu ne vom atinge de biletele cele mai scumpe”

„Telefonul a început deja să sune, lumea vrea bilete”, ne-a mărturisit Rudel Obreja, preşedintele Fe­deraţiei Române de Box.

Oficialul român a spus că va încerca să facă rost de circa 300 de bilete pentru că sala din Nottingham are doar 7.000 de locuri şi britanicii vor da năvală să-l vadă pe Froch. „Încercăm să centralizăm toate cererile. Mă gândesc să închiriem un charter pentru fanii lui Lucian din România. Nu ne vom atin­ge de biletele cele mai scumpe, pentru că acelea vor fi distribuite de englezi persona­li­tă­ţilor, sponsorilor, aşa cum e şi normal la astfel de evenimente”, a mai spus Rudel Obreja.

sursa evz.ro

Lasati un comentariu