Bronz pentru Tapo Carei

• publicat la: 17 noiembrie 2010
Bronz pentru Tapo Carei

In zilele de 12 şi 13 noiembrie 2010 a avut loc la Slatina “ Trofeul Speranţelor “ la tenis de masă .Judeţul Satu-Mare a fost reprezentat la această competiţie de CS Tapo Carei, prin SEK KRISTOF, care s-a incadrat in categoria de vârstă cerută de organizatori ,adică anul naşterii: 1999.Sportivul este antrenat de Podoabă Mircea.

La start au fost prezenţi 38 de băieţi şi 38 de fete, competiţia desfăşurându-se  la LPS Slatina.

Sek Kristof  a reuşit să obţină un meritoriu loc 3, locul 2 fiind obţinut de Spelbuş Sorin de la LPS Slatina iar primul loc a fost adjudecat de către Vladimir Anca  de la CSM Cluj.

La sfârşitul acestei săptămâni, clubul careiean de tenis de masă va fi prezent la o competiţie similară, ce va avea loc la Giurgiu ,pentru copii născuţi in anul 1998.Podoabă Mircea va arunca in lupta pentru un loc fruntaş, doi sportivi talentaţi şi anume Grad Anca şi Nagy Peter.

Şi sfârşitul  de săptămână 27-28 noiembrie il găseşte in deplasare pe antrenorul Mircea Podoabă. De această dată va fi prezent la Târgu-Mureş, la etapa diviziei B, seniori , alături de echipele de tenis de masă ale Poli Iaşi, CSS LPS Tg Mureş şi CS Reghin.

Deţinător al unei Diplome de Excelenţă in sport din partea municipalităţii, Mircea Podoabă  demonstrează că  marile rezultate se obţin prin muncă susţinută, perseverenţă  şi  dăruire iar dacă mai beneficiază şi de susţinere din partea  oraşului, reţeta succesului e garantată.

redactia

comentarii

de da la 18 noiembrie 2010 - 11:07

bravo MIRCEA la mai multe

de vasile la 18 noiembrie 2010 - 11:09

MIRCIUCA ce PALMA ai dat la tot clanu care se ocupa…..???de sportu din carei in special de FOTBAL…mai ales marelui vice iubitor de ….sPORT…..FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

de tibi la 18 noiembrie 2010 - 11:13

Nu cred ca stie cineva din cond. orasului ce performante are MIRCEA , FELICITARIcine se pricepe se vede da l afotbal se vede clar ca nu sat oameni COMPETENTI da nici nu are cum sa fie cand se stie cine seocupa si ai protejeaza, si ai pune sa faca cea ce nu stiu ..da bani sa vina restu nu conteaza.

de Dolly la 19 noiembrie 2010 - 01:24

Bravo Mircea Podoaba si multe succese pe mai departe!!! Putere si sanatate!
Exista si altceva decat fotbal, nu?!
Exista si atletism la Carei, exista si baschet si handbal(sper!)..
Salutari de departe!

Fam. Suta Marius si Dolly

de angela si radu la 19 noiembrie 2010 - 15:43

bvo MIRCEA ESTI TARE FELICITARI,DOLLY VA PUPAM.MERSI CA NU AI UITAT DE UNDE AI PLECAT.VA SALUTAM.ANGI SI RADU NEGREANU

de podoba mircea la 19 noiembrie 2010 - 18:26

va multumesc ptr increderea acordata.eu nu doresc sa fac concurenta la alte sporturi,deoarece”munca nu te minte niciodata”!!! In ficare sport practicat in Carei,exista talente,doar tb „slefuite” cu foarte multa atentie si rabdare!!! P.S. Salutari fam.Suta ( Radu,Angela,Dolly si Marius)! Ne este dor de voi! Poate ne vedem la vreun concurs acolo peste ocean! Ma bucur ca urmariti evenimentele”de acasa”!

de podoba mircea la 19 noiembrie 2010 - 18:41

ptr Tibi si Vasile ! Va multumesc ptr recunoasterea performantelor mele,dar sa fim Fair Play si sa respectam pe toata lumea.Sunt ferm convins,ca si cei din conducerea orasului stiu(atat de rezultatele mele cat si de celelalte sporturi). Stii cum este ??? Traim sub acelasi cer,dar nu avem aceleasi orizonturi !!! Si la fotbal vor veni rezultatele,doar tb rabdare si pricepere(vezi grupele lui Nintas si Puha).

de un fotbalist la 20 noiembrie 2010 - 13:15

din pacate uni nu inteleg ca fotbalul e un sport de echipa nu individual se joaca,si in orice divizie ar juca VICTORIA CAREI vin de 200 de ori mai multi la un meci decat la orice competitie sportiva din carei.Felicitari MIRCEA esti un sufletist,fara oameni ca tine la acest nivel nu poti lucra in oricare disciplina sportiva

Lasati un comentariu