Vedetele sezonului 11 de la „Dansez pentru tine”!

• publicat la: 4 aprilie 2011
Vedetele sezonului 11 de la „Dansez pentru tine”!

Cea de-a unsprezecea confruntare a visurilor în ringul de la „Dansez pentru tine” va începe din 15 aprilie la ProTv. Distribuţia de vedete din noul sezon abundă de sex-appeal, creativitate, talent şi dăruire, potrivit unui comunicat de presă.

In tabăra vedetelor feminine, frumuseţea exotică face legea.

Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport, Corina Caragea, va alterna pentru următoarele luni noutăţile din domeniul sportului cu repetiţiile de dans pentru a încerca să împlinească visul partenerului ei.

Cântăreaţa, Corina Bud, a acceptat şi ea provocarea de a lupta în paşi de dans pentru un scop nobil şi va încerca să-şi folosească toata energia artistică pentru a schimba în bine destinul unei familii nevoiaşe. Lavinia Parva (ex – Spicy) promite să se dedice cauzei partenerului ei de la “Dansez pentru tine” şi să încerce să ajungă cât mai departe în competiţia visurilor.

Vedeta tv Roxana Ionescu şi-a propus să-şi folosească toate atuurile de la Mama Natură pentru a-şi duce partenerul de vis pe primul loc în concursul care schimbă în bine destine.

In tabara vedetelor masculine, talentul şi charisma fac legea. Actorul, regizorul şi scenaristul  Florin Piersic Jr. a acceptat să intre în competiţia “Dansez pentru tine” şi să încerce să împlinească în paşi de dans visul partenerei sale.

Augustin Viziru, actorul care apare în serialul “Iubire şi onoare” de la Acasă Tv, va concura şi el în noul sezon al competiţiei visurilor şi se va lupta printre alţii şi cu băiatul lui State din serialul Moştenirea de la Pro Tv, Costin Sforaru.

Surprinzător sau nu, Gabriel Coveşeanu a răspuns afirmativ provocării care-l va purta în paşi de rock’n’roll, tango, stomp sau dans contemporan în ploaie pe drumul către împlinirea unui vis.
Din 29 martie, vedetele  noului sezon îşi vor cunoaşte profesorii şi partenerii de dans alături de care vor împărţi în următoarele luni zilele, speranţele şi visul. Odată dat startul repetiţiilor, începe şi numărătoarea inversă până la începutul aventurii “Dansez pentru tine” cu numărul 11.

Pe 15 aprilie, Ştefan Bănică şi Iulia Vântur vor demonstra din nou sub ochii telespectatorilor Pro Tv că visele se pot transforma în realitate.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu