Un careiean la „Dansez pentru Tine”

• publicat la: 27 octombrie 2012
Un careiean la  „Dansez pentru Tine”

În cel de-al 13-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” va fi invazie de ardeleni: jumătate dintre concurenţii care visează la marele premiu de 60.000 de euro sunt originari din oraşe transilvănene.

Noul sezon al concursului „Dansez pentru tine” debutează vinerea aceasta, la Pro TV, de la ora 20.30. La fel ca în sezoanele precedente, opt concurenţi intră pe ringul de dans în speranţa că show-ul le va schimba viaţa. Această ediţie este şi o competiţie a Ardealului, jumătate dintre concurenţi – Attila Hainer, Vasile Soldea, Kovacs Ali Stoica şi Diana Pop – fiind originari din această regiune.
Începând cu a doua emisiune, o pereche va părăsi competiţia, în funcţie de notele obţinute de la public şi de la cei patru juraţi. Noul sezon aduce o modificare în componenţa juriului, coregraful Edi Stancu luându-i locul lui Cornel Patrichi, care a hotărât să părăsească această emisiune.
Alături de cei opt concurenţi, vor păşi pe ringul de dans şi opt vedete, care au acceptat provocarea şi au promis că vor face tot posibilul ca visul partenerilor lor să devină realitate. Astfel, foştii iepuraşi „Playboy” Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu, „Bebeluşa” Oana Ioniţă, actriţa Monica Davidescu, gimnastul Marian Drăgulescu, fostul concurent la „Vocea României” Daniel Max Dragomir şi cântăreţii Pavel Stratan şi Şerban Copoţ, alias „Hienă”, vor aprinde „flacăra speranţei” alături de partenerii lor.

Oana Ioniţă dansează pentru Kovacs Ali Stoica, din Carei

Oana Ioniţă dansează pentru Kovacs Ali Stoica, din Carei, care vrea să aducă zâmbetul pe chipul părinţilor lui. Aceştia au adăpostit în propria casă un om care le-a adus numai necazuri. Sora lui Ali s-a îndrăgostit de acest individ şi chiar şi-a părăsit familia pentru el. Şocaţi de-a dreptul de cele întâmplate, părinţii au început să aibă din ce în ce mai multe probleme: tatăl s-a apucat de băutură, iar mama s-a îmbolnăvit. Situaţia financiară a familiei s-a degradat tot mai mult până când, constrânşi de împrejurări, părinţii au decis să plece în Spania, la muncă. Însă nici acolo soarta nu le-a surâs. Acum, Ali vrea din tot sufletul să-şi vadă familia la adăpost de orice grijă.

Ali are însă şi cu ce se lăuda, pe lângă talentul de dansator. În 2010 a câştigat titlul de MISTER  Carei. A activat si  in cadrul Centrului Cultural Carei,instructor Raluca Pavaluc.

Acum, tânărul îşi doreşte din tot sufletul să-şi vadă familia întoarsă acasă din străinătate şi s-o scape de orice griji. Atât el, cât şi partenera lui, Oana Ioniţă, vor fi antrenaţi pentru concursul „Dansez pentru tine” de către coregraful Istvan.

sursa adevarul.ro

comentarii

de glad la 27 octombrie 2012 - 22:39

Succes mult ii uram!

Lasati un comentariu