Cum apar în vise problemele legate de bani

• publicat la: 11 mai 2011
Cum apar în vise problemele legate de bani

Problemele financiare din ultimii ani au dus la o creştere a numărului viselor legate de bani, iar formele în care apar acestea sunt destul de variate. Mai ales dacă adormi cu gândul la bani, cu griji determinate de aceştia, este foarte probabil să şi visezi ceva care are legătura cu ei si asta deoarece informaţia pe care creierul o primeşte înainte de somn apare adesea în vise în forme bizare şi abstracte.

Iată, conform Yahoo! Finance, câteva dintre cele mai frecvente vise legate de bani şi ce ar putea însemna ele, după cum explică hipnoterapeutul Kelly Sullivan Walden.

1. Visezi că ai pierdut cardul, geanta sau banii şi realizezi asta exact când trebuie să plăteşti ceva

Acest vis nu înseamnă neapărat că eşti iresponsabil cu banii, ci mai degrabă pune la îndoială credibilitatea ta. Este posibil să fi făcut recent ceva greşit sau să fi fost prins cu o minciună legată de bani. Gândeşte-te la o asemenea posibilitate şi încearcă să o repari dacă a existat.

2. Visezi că transporţi o găleată, o roabă sau un butoi cu bani dar, oricât de atent ai merge, pierzi din ei pe drum

Visele în care apar recipiente vechi de cărat bani, cum ar fi cele menţionate mai sus, sunt un semn că metoda ta de a gestiona banii este demodată, instabilă şi fără echilibru. Şi mai este şi stresantă, din moment ce este dificil să ţii banii în recipientul respectiv. Ar fi indicat să analizezi puţin ce oportunităţi ai şi dacă ai putea face ceva pentru a fi mai stabil pe plan financiar.

3. Visezi că ai câştigat la loterie sau că ai primit un premiu neaşteptat şi substanţial

Acest vis cu siguranţă nu îţi garantează că vei şi căştiga, deşi probabil ai fi tentat să speri că da, însă poate fi un indiciu care îţi arată că eşti pe drumul cel bun şi că ar trebui să ai încredere în intuiţia ta şi în priceperea de a lua decizii legate de bani. Ca şi cum ai reuşi să alegi numerele câştigătoare…

4. Visezi că eşti în cădere şi că nu găseşti niciun obiect de care să te prinzi sau ceva care să te oprească

Căderea în gol este un semn că îţi dai seama de ceva ce nu merge bine într-un anume aspect al vieţii tale. Este ceva ce regresează. Un astfel de vis este posibil să apară mai ales într-o perioadă grea din punct de vedere financiar sau în timpul căreia eşti îngrijorat de bugetul personal.

5. Visezi că ai dobândit maşina la care visai şi te plimbi cu ea pe autostradă, simţindu-te extraordinar

Maşinile apărute în vis înseamnă de obicei abilitate de a progresa şi de a înainta către atingerea obiectivelor tale. Dacă te afli la volanul maşinii pe care ţi-o doreşti foarte mult poate fi un indiciu că eşti încrezător în forţele şi deciziile tale financiare şi că eşti pe calea cea bună, destul de motivat. Continuă să crezi în tine.

6. Visezi că te plimbi printr-o pădure, dar nu găseşti drumul spre ieşire; începi să mergi în cerc, observând aceleaşi lucruri iar şi iar

Indiferent dacă este vorba de o pădure, un parc sau un labirint, dacă nu găseşti drumul către ieşire este posibil să ai in viaţa reală o situaţie care pare sau chiar este fără ieşire; o situaţie care îţi dă bătăi de cap şi din care nu ştii cum să scapi.

Datoriile pot fi o problemă care provoacă un astfel de vis. Este posibil să te gândeşti că nu există nicio soluţie pentru a-ţi achita toate facturile, ratele şi cheltuielile, astfel că te simţi prins şi pierdut.

Dacă îţi aminteşti mai greu visele şi vrei totuşi să îţi aduci aminte ce ai visat, poţi încerca să ţii un carneţel şi un pix la îndemână şi să îţi notezi elemente şi frânturi din vis după ce te trezeşti.

sursa Ziare.com

Lasati un comentariu