New Victoria.No money !

• publicat la: 31 iulie 2011
New Victoria.No money !

Terenul secund din Complexul Sportiv Victoria a găzduit astăzi dimineaţă amicalul dintre FC Victoria Carei si AS Ghenci.

Meciul de astăzi a avut două reprize diametral opuse.Prima repriză a aparţinut oaspeţilor, care au reuşit să înscrie de două ori, tinerii noştri jucători fiind vizibil timoraţi, îndrăznim să spunem chiar copleşiţi de sarcina pe care o vor avea, aceea de a reprezenta echipa fanion a oraşului.Scăpaţi de trac, în repriza a doua, Victoria îşi dă drumul la joc şi între minutele 50 şi 80 joacă numai în terenul advers, având 5-6 ocazii clare de gol, reuşind să înscrie doar o singură dată, prin Bogdan Dragoş, la jumătatea reprizei.

Meciul se încheie cu 3-1, oaspeţii reuşind majorarea scorului în minutul 85. Noul antrenor, Ghindele Gergo a rulat astăzi aproape tot lotul de jucători cu care va începe viitoarea ediţie de campionat.

Portari : Silaghi,Kovacs   Fundaşi : Botoş,Breje,Podină Rareş,Patiţa,Aytay M.,Kerezsi,Podină Darius,Filipan Emanuel,Filipan Ruben,Ghiarfaş. Mijlocaşi : Şimon,Dalloş,Şchiop,Moldovan Ioan.

Atacanţi : Ardelean,Jurj,Dragoş,Coman,Negrean,Lakatoş,Kraiczar, Vasile Pop.

De remarcat că singurul jucător din lotul de anul trecut care a dorit să continue la Victoria este Botoş.

redactia

comentarii

de gabi la 4 august 2011 - 10:24

da terente, ce sa fac, lucrez si duminica. recunosc ca nu sunt suporter adevarat, ma duc la lucru, nu la meci. am mai scris si mai sus ca echipa asta nu are nici un suporter adevarat. asta e.
tu ce efort faci pt echipa? ca anul trecut nu am vazut 1 om sa faca ceva efort pt victoria. toti stateau in tribuna si taceau, sau isi bateau joc de jucatori.
amical cu cine? si cat s-a terminat? detalii va rog:)

de gabi la 4 august 2011 - 10:26

si ce-i cu valul asta de atacuri la botos? a jucat 10++ ani la victoria, asa respectati unul din ultimii jucatori din generatia care juca in C?

de prm-vadim la 4 august 2011 - 13:08

Botos are 35 de ani,ce mai vreti de la el,lasati sa plece unde vrea el.a jucat la victoria de la 11ani(juniori)!!!!!! prostilor!!!!!!!!!!!fara bani, pentru orasul CAREI!!!cine il cunoaste,stie foarte bine.asa ca MULTUMIM PENTRU COOPERARE….

de kovacs antal (puha) la 4 august 2011 - 19:49

nu varsta conteaza,ce face pe teren?!!!!! momentan este mai bun ca 6 jucatori laolalta din echipa!!!!!!

de dani la 4 august 2011 - 21:16

ECHIPA FANION A ORASULUI E …KAIZER – PINTER ei au distrus fotbalu CAREIAN si acuma se baga nu poatesa plece nimeni de la ech. fara aprobarea lui kakaizer…

de dinu la 4 august 2011 - 21:18

din pacateasa e astia au distrus tot la ech asta marele pinter a mers la ciumesti de antrenor ..?a mers pentru bani si acuma incearca sai atraga dupa el pe uni juc ..???

de dinu la 4 august 2011 - 21:20

da si botos a fost mare juc ..?

de kovacs antal (puha) la 5 august 2011 - 05:03

nu a fost „mare jucator”,dar fata de ce este ……..

de Oli la 5 august 2011 - 08:33

si cu ce echipa vom juca la Juniori??

de gabi la 5 august 2011 - 08:56

pana la urma de ce s-a amanat meciul cu capleni? se reintorc la echipa cei de anul trecut? care e motivul?

de kovacs antal (puha) la 5 august 2011 - 11:25

s-a amanat pt ca nu sunt destui jucatori…..

de gabi la 5 august 2011 - 12:44

mersi de info puha, dar cum de nu sunt jucatori? pai aia enumerati in articolul asta sunt 24 de jucatori. te referi la faptul ca nu sunt destui si pt juniori, nu? si nu stii cand se va juca?

de kovacs antal (puha) la 5 august 2011 - 18:53

eu asa stiu ca victoria a cerut amanarea primelor trei etape?!!

de Careian 4ever la 6 august 2011 - 00:24

si Olimpia a facut tot asa anul trecut, si unde au ajuns?!!!

de gabi la 6 august 2011 - 03:21

in liga a 3-a

de ii la 6 august 2011 - 12:36

eu mas mira daca Victoria Carei ar promova sezonul acesta,facand comparatie cu Olimpia Satu Mare,la Carei lipeste sprijinul financiar,jucatori de valoare in timp ce Oli sia strans si a avut si sprijin…

de piedone la 6 august 2011 - 13:56

sa nu fiti mirati daca pe botos o sa vedeti jucand la piscolt dupa surse el a si jucat doua meciuri acolo asteapta ca keizer sa fie de acord cu transferu

de Careian 4ever la 6 august 2011 - 14:41

pe ce loc terminau juniorii sezonul trecut??

de Careian 4ever la 8 august 2011 - 02:22

cam slab eram, ce loc vom fi la seniori, cu echipa asta? 16??

de terence hill la 8 august 2011 - 18:41

Dupa mine in primele 5 vom termina.Daca vor veni jucatorii promisi din Valea lui Mihai si Satu Mare!

de PENTRU suporteri la 8 august 2011 - 19:14

As stil tasnad-Victoria Carei 2008 2-3

de Vanzator la 9 august 2011 - 10:29

URZICENI-FOIENI 3-1!!!!!!
Unde-s arbitri tai Sandu??????????

de eu la 10 august 2011 - 17:21

mai tu „ii” , tu scrii niste comentarii ca imi vine sa mor de ras:)) tu esti un habarnist taticule , in viata ta cred ca nu ai fost de 3 ori pe terenul de fotbal si acuma scrii aici niste magarii:))) mai bine du-te la pescuit sau la culcare ca ne plictisesti:) sincer , cred ca ai anumite complexitati , ar trebui sa te duci la un psihihatru!!! tot vii cu criticile in loc sa scrii si tu ceva pozitiv!

de gabi la 10 august 2011 - 19:16

„ii”, dupa ce s-a schimbat atat de mult lotul, si dupa media de varsta, si experienta la nivel de seniori, de ce astepti din primul an promovare? hai sa ii lasam sa se formeze ca echipa. daca se dezintegreaza si echipa asta dupa 2 ani, va fi din cauza celor care critica de la bun inceput.

de gabi la 9 noiembrie 2011 - 00:26

asta e ultimul articol despre victoria carei de pe fituica asta online. la categoria sport mai gasesc campionatul de minifotbal. eu nu zic ca nu o fi interesant, dar totusi…astia sunt buletindecacarei, cum vad ca echipa e pe jos, imediat o abandoneaza. probabil motivul e ca le e rusine sa vina la meciurile unei echipe atat de slabe. probabil motivul e ca le e rusine ca keizer nu aloca bani pt echipa. motivul adevarat e ca ii doare la…

de gabi la 9 noiembrie 2011 - 00:28

asta e ultimul articol despre victoria carei de pe fituica asta online. la categoria sport mai gasesc campionatul de minifotbal. eu nu zic ca nu o fi interesant, dar totusi…astia sunt buletindecacarei, cum vad ca echipa e pe jos, imediat o abandoneaza. probabil motivul e ca le e rusine sa vina la meciurile unei echipe atat de slabe. probabil motivul e ca le e rusine ca keizer nu aloca bani pt echipa. motivul adevarat e ca ii doare la….

de forza viki la 9 noiembrie 2011 - 08:29

e jale gabi draga…

de gibs la 9 noiembrie 2011 - 08:36

ai ticuri de papagal deja gabita si te cam uzezi! postezi de doua ori si revii cu comentarii rautacioase numai cand creste traficul la fituica online? singurele cronici adevarate numai in fituica online ai putut sa citesti si tot aici revii! daca echipa e pe jos de ce nu vii cu solutii daca te dai priceput tare!e usor la kriticat da scrie tu o kronica adevarata sa vedem si noi cum te pricepi.SALUTARI la sisters,fiacskam!

de lanterna la 9 noiembrie 2011 - 12:44

fumigene fratilor!!!!!!!!!!!!! de marele fotbalist viceprimar nu ziceti nimic cum face afaceri cu pretenii si jefuiesc orasu impreuna cu primaru penal!!!!!!!! din sud au ajuns la cluj cu cercatarile si arestarile de primari de coalitie oare cine mai urmeaza?????

de gabi la 9 noiembrie 2011 - 21:21

keizer intr-adevar greseste cand baga numai tineri. asa nu se face echipa niciodata. dar asta nu e motiv sa nu mai apara articole pe fituica asta. nagykaroly es videke poate, voi de ce nu? sau nu mai e echipa voastra, nu mai sunt „jucatorii nostri timorati”, cum ati scris mai sus? semanati cu o categorie a suporterilor stelisti, pe care daca ii intrebi de ce tin cu steaua, iti raspund ca d-aia ca au luat cupa campionilor europeni in ’86. daca ar retrograda, ar avea si ei jumate din suporteri migrand spre altii care vorba aia „castiga”. jenant……
sunteti 300 cu fc baia mare, dar 50 cand echipa e in stare critica. frumos:)) eu deocamdata vad ca jucatorii astia asa prosti cum is, macar alearga pana la epuizare pana in min 90, chiar daca nu stiu sa paseze, sa se demarce, etc. si macar cu asta plec multumit de la stadion. nu vreau sa vad ca echipa se bate pentru promovarea in liga a 2-a, vreau sa ii vad ca dau totul. mie atat imi ajunge. din pacate voua nu, stelistilor:). asa meritati sa vi se spuna.

de lanterna la 10 noiembrie 2011 - 06:38

pe cine faci tu prost ma ochi de mongoloid ?pe neamu tau care conduce orasu??????? sper ca nu cumva pe tinerii minori care sunt la echipa de fotbal victoria carei!sa nu indraznesti macar sa te uiti urat la ei nu sa mai si deschizi gura,maimuta imputita care imprastie duhoare pe unde e prezenta!!!!!!!!!!!!!

de aurel la 10 noiembrie 2011 - 07:08

In disperare de cauza ungurii au ajuns sa isi faca reclama la fituica lor pe ziarul romanesc!Fratilor,am ajuns so vedem si pe asta!

de gabi la 10 noiembrie 2011 - 13:42

fratilor, pe marele ziar romanesc, un roman adevarat a scris „am ajuns so vedem”.so in ungureste sau in romaneste? mai umbla vreo 10 ani la scoala si poate vei sti romaneste jumatate cat stiu eu.si nu m-am referit la „prosti” in sensul propriu, jucator prost din punctul meu de vedere inseamna un jucator care nu stie face o preluare, nu stie da o pasa, nu stie sta la offside. nu un om prost. din aia gasesc aici pe site. nu fac reclama la fituica maghiara, nici nu o mai aduc in discutie vreodata, am intrebat doar de ce nu poate si buletinul. voi schimbati subiectul cum vreti, cu argumentele stati mai greu. e si normal, pentru ca va exprimati greu. ziar romanesc si suporteri pana la moarte ai victoriei, ma scuzati!

de podoba mircea la 10 noiembrie 2011 - 14:03

CE ROST MAI AU ACESTE JIGNIRI? Tb sa vedem realitatea! Tabi,Puha,Botan,Nintas,Gindele,impreuna cu o conducere care a inteles ce inseamna performanta,se straduiesc sa formeze in cativa ani o generatie de fotbalisti care sa reprezinte Careiul atat pe plan national cat si international (la diverse echipe),cu care sa ne putem mandri asa cum s-a facut de ani de zile.In cazul in care sunt rezultate,poate ca si orasul ar reusi sa sponsorizeze o echipa de div.C sau B.care ar atrage din nou spectatori la sadion!! BAFTA IN CONTINUARE !!!

de gabi la 10 noiembrie 2011 - 16:55

ai dreptate mircea. dar tinerii astia ar creste mai bine daca ar fi bagati cate 3-4 pe meci alaturi de altii cu experienta si valoare, si nu in liga a 4-a la retrogradare, ci in liga a 3-a. tu stii mai bine ca un sportiv creste in functie de cine e in jurul lui (pe teren, in cazul fotbalului), si cel mai important, in functie de adversarii cu care joaca. niciodata in fotbal intinerirea excesiva a unei echipe nu a dus la rezultat bun pt acea echipa. poate vor iesi jucatori buni din astia, si eu vad ca unii sunt talentati, dar vor pleca repede. de ce sa nu promovam intr-o liga superioara, si sa jucam acolo meciuri tari, in care sa bagam 3-4 jucatori, care sa creasca?? de ce sa bagam 8 jucatori de 16 ani si inca vreo 3 de 20-25, dar care sunt amatori?? tu stii ce zic mircea, si sportivii tai daca ar juca in competitii „slabe”, nu ar iesi campioni. iar la partea cu buletindecarei care s-a oprit din prezentatul meciurilor, nu poti spune ca nu am dreptate. echipa asta nu are nici un suporter.

de podoba mircea la 10 noiembrie 2011 - 20:18

Fiind antrenor de peste 20 de ani ,pot spune ca am o anumita experienta in managmentul sportiv,dar nu inseamna ca toata lumea tb sa fie de acord cu mine.In cazul in care,orasul ,nu poate avea puterea financiara sa intretina o echipa in div.C,ar fi pacat ca jucatorii de valoare sa se plafoneze si dintr-o ambitie prosteasca sa nu fie transferati la echipe cu potential mai bun.Dar ptr a forma o echipa de div.C,tb VALOARE !!! Daca ai valori si vrei rezultate,sunt nevoie de BANI !!! Altfel isi iau ZBORUL…si bine fac!!!

de a murit victoria la 20 iulie 2012 - 10:50

Incredibil ce se intampla la Carei echipa orasului si-a anuntat ieri la Ajf retragerea din campionatul ligii a patra si nu se vor inscrie nici in liga a cincea.Asa ceva nu cred ca meritam noi microbistii din carei dar cu asa conducere…. noi i-am votat prin indiferenta de a articipa la vot si uite unde am ajuns!!!!!!!Rusine sa va fie, va doresc ca copii sau nepotii sau ….prietenii vostrii sa umble la baruri si discoteci toata ziua sa se drogheze,prostitueze ca de sport nu avem nevoie javrelor!!!!!!!??

de microbist la 20 iulie 2012 - 11:00

primarul KOVACs a vrut inca pentru 4 ani un viceprimar fotbalist probabul ca sa si scoata din mintile careienilor idea de fotbal…

de podoba mircea la 20 iulie 2012 - 14:53

Grupele de copiii care sunt pregatite de Tabi,Nintas,Botan,Puha & Company sunt pe drumul cel bun,iar in catva ani,vor fi destui jucatori ptr VICTORIA !!!

de altmicrobist la 20 iulie 2012 - 15:14

degeaba vor fi pestecativa ani cand nu va mai fi victoria!!!mircyu bacsi recunoaste ca lajcsi facut praf fotbalu din carei asa cum face si cu orasul carei…ez van!!!!a geci,a fiatal fete si banii is ce conteaza pt focis alpolgarmester..dupa ei,potopu.astia is basestii nostri si distrug si ce o mai ramas.

Lasati un comentariu