Prinşi la furat de porumb

• publicat la: 27 septembrie 2011
Prinşi la furat de porumb

Sâmbătă, 24 septembrie a.c., jandarmii careieni au prins doi bărbaţi în timp ce furau 40 de kg de porumb de pe un teren de lângă Carei

Sâmbătă, 24 septembrie a.c, în jurul orei 09.00  aflându-se în patrulare  pe  calea Armatei Române  din Municipiului Carei, o patrulă  de jandarmi din cadrul Grupei Supraveghere şi Ordine Publică din Carei a observat că două persoane de sex  masculin sustrag porumb de pe un teren aflat la ieşirea din Carei spre Tăşnad.

Jandarmii i-au surprins în flagrant pe Ioan B. în vârstă de 34 de ani din Carei şi pe Tiberiu B. în vârstă de 19 ani din Andrid, care până la acel moment au reuşit să sustragă o cantitate de aproximativ 40 kg de ştiuleţi de porumb .

Jandarmii au recuperat  prejudiciul şi l-au predat părţii vătămate, iar celor în cauză le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Duminică, 25 septembrie a.c., jandarmii careieni au surprins o femeie în timp ce fura 45 de kg de porumb

Duminică, 25 septembrie a.c., în jurul orei 17.00 aflându-se în patrulare  în Municipiului Carei, o patrulă  de jandarmi din cadrul Grupei Supraveghere şi Ordine Publică din Carei a observat că  o persoană de sex  feminin sustrage porumb de pe un teren aflat la ieşirea din Carei spre Oradea.

Jandarmii au surprins-o în flagrant pe Eva K. în vârstă de 35 de ani din Carei, care până la acel moment a reuşit să sustragă o cantitate de aproximativ 45 kg de ştiuleţi de porumb .

Jandarmii au recuperat  prejudiciul şi l-au predat părţii vătămate, iar celei în cauză i-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

redactia

comentarii

de ... la 28 septembrie 2011 - 09:16

astia da jandarmi…zilnic tiganii fura cu carutele porumb de pe langa drumul urziceniului…pe astia ii prind numai care au luat 40 kg:))

de oho ho la 29 septembrie 2011 - 10:20

mare performanta…de tigani nu au curaju sa se i-a

Lasati un comentariu