1 loc de muncă la Carei şi 16 la Tăşnad

• publicat la: 18 octombrie 2011
1 loc de muncă la Carei şi 16 la Tăşnad

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Satu Mare anunţă pentru săptămâna in curs un număr de 258 de locuri de muncă vacante in judetul Satu Mare. Din cele 258 de locuri de muncă 241 sunt in municipiul reşedinţă de judet adresându-se astfel: 7 celor cu studii superioare, 228 celor cu studii medii şi 6 celor fără calificare.Cele mai căutate locuri de muncă sunt in domeniul confecţiilor si in cel al prelucrării lemnului.

La Carei este disponibil un singur loc de muncă pentru muncitor necalificat iar la Tăşnad 16 locuri de muncă pentru meseriile: mecanic intreţinere si reparatii maşini de cusut industriale, operator confecţii industria  imbrăcăminte-tesături, tricot., mat.sintetice, tehnician in industria confecţiilor si tricotajelor sau tâmplar universal. In Negreşti Oaş, Ardud si Turt nu sunt locuri de muncă disponibile.

In reteaua Eures se pot ocupa unul dintre cele 43 locuri de muncă vacante din Austria, Danemarca, Germania, Italia sau Malta. Cei care doresc să plece peste hotare se pot angaja ca drujbist, stagiar-lucrator calificat in ferme de crestere a animaleleor, sere, ferme de cultivare a legumelor, fructelor, inginer specialitate toleranta distrugere, inginer de proiectare aerostucturi, medic recuperare medicina fizica sau medic neurolog, personal de asteptare in restaurant de 5 stele sau altele.

Comparativ cu aceeasi perioadă a anului trecut rata şomajului inregistrează o scădere, la data de 30.09.2011 aceasta fiind de 4.26% cu 6579 şomeri si 2145 şomeri in plată. Din numărul total de şomeri aflaţi in bazele de date ale Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncă Satu Mare, 759 sunt proaspeţi absolvenţi, 319 dintre aceştia fiind  cu indemnizaţii.

sursa tv1sm

comentarii

de adi la 20 octombrie 2011 - 09:53

1 loc de munca?

e clar…au venit investitorii…
orasul nostru devine atractiv,incepe relansarea economica
cred ca si la vaslui,cel mai sarac oras sunt mai multe locuri

Lasati un comentariu