Reclamele pro Roşia Montană, nişte manipulări mizerabile

• publicat la: 26 noiembrie 2011
Reclamele pro Roşia Montană, nişte manipulări mizerabile

Prietenii lui Băsescu, cei care vor să otrăvească cu cianură tot ecosistemul de la Roşia Montană, au investit sute de mii de euro într-o campanie mediatică ce şi-a întins tentaculele asupra tuturor televiziunilor. Diverşi indivizi ne spun că acolo e nenorocire şi că singura salvare este exploatarea aurului.
Orice retard îşi poate da seama că acei oameni sunt plătiţi să recite textul. Într-unul dintre spoturi, un bărbat se dă miner. În realitate, el nu a călcat niciodată într-o mină, fiind mecanic auto. Într-un alt spot, o bătrână joacă rolul unei ţesătoare sărmane. În realitate, are ditamai casa. Nişte manipulări mizerabile.

sursa deveste

comentarii

de vasile la 26 noiembrie 2011 - 18:20

Am avut aceeasi impresie.. nu de manipulare ci de propaganda.

Asta e un proces mai complex ce apeleaza la sentimentele oamenilor prin subiecte sensibile precum familie destramata din cauza lipsei locurilor de munca. Mai pui niste lacrimi si practic obtii o reclama buna. Ceea ce e urat este faptul ca aceasta campanie propagandistica este dusa in special pe TVR (sau inclusiv). Televiziunea nationala ar trebui sa dea dovada de coloana vertebrala. Dar cum nu o are nici nu poate spera la un renume, precum cel al BBC – institutie sinonima cu increderea.

de Andrei la 27 noiembrie 2011 - 09:23

Reclamele respective arata defapt viata oamenilor. Daca voi credeti ca ei o duc mai bine eu va sugerez sa mergeti in zona si sa vedeti cu ochii vostri ce se intampla acolo. Nu stiu la ce va asteptati voi de la o zona cu peste 80% somaj, de udne sa aibe bani sa traiasca bine ?

de dana la 27 noiembrie 2011 - 10:42

unde sunt dovezile ca persoane respectiva are ditai casa? Daca arunci cu pietre e frumos sa aduci si dovezi ? poate casa a facut-o pe vremurile bune si nu are cum sa o vanda,cat despre minerul mecanic auto, se cate asini crezi ca are de reparat? Rerofilarile le face fiecare…totusi nu prea cred ca asta este cazul, cat timp nu veniti si cu dovezi

de radu la 30 noiembrie 2011 - 19:58

ce zici de ai lu basenelu care jefuiesc la drumu mare?

de evelin la 2 decembrie 2011 - 18:38

de fapt aici nu este vorba de basenelu cum se exprima radu, sau crinelu sau pontelu sau udemerelu…din pacate toti cei care ajung la putere fura cum pot. puterea corupe…si daca tot imi dau cu parerea…parerea mea este ca principalul vinovat de multele rele din tara asta este justitia…. care este partinitoare si corupta dar in acelasi timp independenta imaculata si speciala..

de dory la 2 decembrie 2011 - 19:27

nu-ti mai da cu parerea ca nu intereseaza

Lasati un comentariu