Furturi şi permise suspendate

• publicat la: 14 februarie 2012
Furturi şi permise suspendate

Poliţiştii Biroului Ordine Publică Carei au efectuat investigaţii în cazul unui furt comis din incinta unui magazin, Luminiţa B., de 35 de ani, din Berveni, fiind suspectată de sustragerea unor produse alimentare, încălţăminte şi îmbrăcăminte, în valoare de 103 lei. Prejudiciul a fost recuperat integral, suspecta, depistată în flagrant, fiind cercetată pentru furt calificat.

Acţiunile poliţiştilor rutieri vizând prevenirea producerii de accidente au continuat şi în cursul zilei trecute, 13 februarie a.c., scopul urmărit fiind acela de responsabilizare a tuturor participanţilor la trafic în vederea respectării cu stricteţe a normelor de circulaţie pe drumurile publice.

Abaterile constatate de echipajele de poliţie aflate în supravegherea traficului au fost sancţionate cu fermitate de poliţişti, fiind aplicate 188 amenzi, în valoare totală de peste 12.500 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce şapte permise de conducere pentru depăşirea limitei legale de viteză, nerespectarea culorii roşii a semaforului şi manevre de depăşiri neregulamentare.

Astfel, Diana P., de 26 de ani, din Satu Mare, a fost depistată de echipajele Serviciului Rutier în timp ce conducea cu viteza de 104 km/oră autoturismul în localitatea Livada, poliţiştii procedând la reţinerea permisului în vederea suspendării.

Fără permis au rămas şi Silviu V., de 25 de ani şi Dorel G., de 57 de ani, din Satu Mare, după ce s-au angajat în depăşiri neregulamentare, încălcând marcajul continuu. Alţi patru şoferi, cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani, au pătruns în intersecţii pe culoarea roşie a semaforului, permisele de conducere fiindu-le suspendate.

comunicat IJP

Lasati un comentariu