4 permise suspendate şi 285 de sancţiuni aplicate în doar 2 zile

• publicat la: 21 august 2016
4 permise suspendate şi 285 de sancţiuni aplicate în doar 2 zile

În perioada 19-20.08.2016, poliţiştii rutieri din judeţul Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi în scopul determinării conducătorilor auto să respecte regulile de circulație. Pentru neregulile constatate au fost aplicate  sancţiuni în valoare de peste  45 000 de lei şi au fost reţinute 4 permise de conducere.

Pe tot parcursul perioadei menționate poliţiştii rutieri sătmăreni au efectuat controale în trafic menite să prevină producerea de accidente rutiere şi să combată cauzele generatoare ale acestora. Poliţiştii au urmărit în special depistarea şi sancţionarea  șoferilor care nu respectă regimul legal de viteză pe drumurile publice.

În cadrul acţiunilor desfăşurate  pe principalele artere de circulaţie din județ, pentru toate abaterile constatate, au fost aplicate  285 sancţiuni contravenţionale, din care  45 strict pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor se ridică la suma de 45 580 lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 4 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

Cu aceeași ocazie a fost depistată în trafic o persoană de 23 ani care conducea un autovehicul fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Lasati un comentariu