Femeile social-democrate au sărbătorit 8 Martie

• publicat la: 14 martie 2012
Femeile social-democrate au sărbătorit 8 Martie

Ultima dintre manifestările dedicate Zilei Femeii a avut loc aseară,13 martie,la sediul PSD Carei,organizată fiind de Organizaţia de Femei a PSD Carei.

La eveniment au participat  Paula Mare,preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD, Aurelia Fedorca, preşedintele Organizaţiei Orăşeneşti a PSD Negreşti Oaş, senatorul Valer Marian care a împărţit garoafe roşii doamnelor  si domnisoarelor, Mircea Govor- vicepreşedintele Consiliului Judeţean şi al Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare,care a împărţit trandafiri de ciocolată,precum şi reprezentante ale altor organizaţii de femei din judeţ.

Preşedinta Organizaţiei locale de Femei,Rodica Maxim, a adresat un cuvânt de bun venit tuturor participantelor  din zona Careiului dar şi colegilor care au dorit să le fie alături.

Mă bucur că aţi dat curs invitaţiei de a sărbători impreună,intr-un cadru festiv, Ziua Femeii. Ne aşteaptă o perioadă grea,o campanie electorală locală şi parlamentară in care va trebui să ne mobilizăm pentru  ca in final să obţinem rezultate frumoase.Urez un sincer La Multi ani tuturor femeilor şi vă mulţumesc pentru efortul depus până acum dar şi pentru cel viitor”.

A luat cuvântul şi senatorul Valer Marian care ,dupa tradiţionalele urări de La Multi Ani  adresate femeilor,a apreciat şi activitatea preşedintelui filialei PSD Carei ,Liviu Ciucos dar şi a femeilor din această organizaţie. Senatorul  şi-a exprimat speranţa ca organizaţia locală careieană să  obţină la alegerile ce bat la uşă „rezultate deosebite şi de ce nu ,cel puţin postul de viceprimar pentru Rodica Maxim”.

A dorit de asemenea să menţioneze candidaturile a patru dintre membrele acestui partid la funcţia de primar in patru dintre localităţile judeţului.

Una dintre aceste candidate este Aurelia Fedorca,fost subprefect al judetului,care va intra in competitia pentru câştigarea fotoliului de primar de la Negresti Oaş.La Tiream,cea care va candida pentru funcţia de edil este Tegzes Monica.Celelate localităţi unde vor exista candidaturi ale femeilor social-democrate sunt Terebeşti şi Agriş.

Paula Mare, preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a PSD a mulţumit organizatorilor pentru primirea călduroasă  de care are mereu parte la Carei şi a subliniat rolul femeii in societatea  românească modernă.

“Femeile au un rol deosebit de important in societate,pe lângă atribuţiile de mamă şi soţie acestea aspiră şi chiar reuşesc să obţină rezultate deosebite in cariera profesională sau in cea politică”.

La eveniment au fost invitate şi membre ale Organizaţiei de Femei a PNL Carei.

Un bufet suedez bine asezonat,băutură şi răcoritoare la discreţie dar şi nelipsitele sarmale au intreţinut atmosfera de sărbătoare,iar spre final cei prezenţi s-au prins intr-o horă pe ritmuri folclorice tradiţionale.

redactia

comentarii

de Ana Pal la 15 martie 2012 - 15:48

este super tare 😀 a fost super ok!!!!!!

ne-a, distrat frumos si mult!

Lasati un comentariu