Ziua Mamei sărbătorită de grupa mare de la Grădiniţa cu program prelungit nr 3 din Carei

• publicat la: 8 martie 2012
Ziua Mamei sărbătorită de grupa mare de la Grădiniţa cu program prelungit nr 3 din Carei

În  sala de festivităţi a  FDG Carei,s-a sărbătorit de către preşcolarii de la Grădiniţa cu program prelungit nr 3 “ Ziua Mamei”.Spectacolul oferit de micuţi a incântat publicul,costumaţia lor lansând o invitaţie  la carnaval.

De mai bine de o săptămâna, copiii, îndrumaţi de educatoarele  Robotin Monica şi Beretean Eugenia, pictează, decupează, confectionează daruri, aranjamente florale şi inimioare pe care apoi le-au dăruit  celor care le-a dat viaţă,mamelor.

„Nu există pe lume nici prietenie, nici iubire care s-o egaleze pe cea a unei mame pentru copilul ei”. Sărbătorim ziua de  8 Martie, prin cântec, poezie, dans.

Pentru fiecare dintre noi, “Ziua mamei” este una specială şi de aceea, astăzi ne dorim să vă bucuraţi din tot sufletul de darurile noastre, infime ca valoare materiala, dar imense pentru suflet.

La multi ani!” au spus, în deschiderea spectacolului, cele două  doamne educatoare apoi micuţii ne-au introdus în lumea basmelor costumaţi care mai de care în prinţi şi prinţese în zâne şi feţi frumoşi:”Lume, lume mare bal/La palatul principal/Toata lumea-i invitată/La carnaval să petreacă…/Azi e-o zi mai specială/Este ziua mamelor/Şi am vrea sa fie toate/Precum zâna zânelor./Hai cu toţii să petrecem/Să ne veselim/De poveşti frumoase/Să ne amintim.”

“Gongul se aude,de trei ori a batut/Acesta e semnalul,povestea a-nceput./Hai la spectacol programul să îl vezi,/Vei fi ca-ntr-un miracol Să nu-ţi vină să crezi!

Minunatele personaje de la Carnavalul Basmelor au fost:Prâslea cel voinic-Emanuel G,Scufiţa Rosie-Hanna,Hensel-Andrei,Gretel-Alexia,Frumoasa Adormita –Cristina,Degeţica-Sara,Albă ca Zapadă-Alessia,Prinţul din Albă ca Zapadă-Daniel,Crăiasa din Albă ca Zapadă-Anabela,Prinţesa din Sarea în bucate-Antonia,Harap Alb-Darius T,Fata lui Roş Împărat-Julia,Făt-Frumos-Emanuel B,Ileana Cosânzeana-Maya,Fata Moşului-Lorena,Jasmina-Odett,Aladin-Gabriel,Mica Sirenă- Blanka,Cenuşăreasa –Cezara,Prinţul din Cenuşăreasa-Octavian,Zâna Buna-Iulia P,Eliza din Cele doisprazece lebede-Eliza,Prinţul Lebada-Darius V,Prinţesa din Prinţul Fermecat-Iulia C,Broscoiul din Prinţul Fermecat-Milan,Motanul Încălţat-Raul,Bela din Frumoasa şi Bestia-Letiţia,Prinţul din Frumoasa şi Bestia-Orantes,Zâna Florilor-Sofia.

O parte din costumaţie a fost confecţionată de doamnele educatoare având o mare contribuţie şi părinţii.

Mulţumim  doamnelor educatoare pentru acest minunat spectacol oferit din suflet şi pentru suflet deoarece au muncit mult pentru a concepe această lume minunata a basmelor.

Vă dorim sănătate, bucurii, împliniri şi realizări alături de întreaga famile, dar mai ales alături de fiinţa cea mai draga, copilul.

Fie ca toate împinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni.. fie ca primavara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale.Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos.   LA MULŢI ANI!”


prof.Elena Coşarcă

comentarii

de avocat la 8 martie 2012 - 13:21

felicitari doamnelor educatoare si parintilor,au niste copii minunati. LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR!!!

Lasati un comentariu