A 35-A Expoziţie Internaţională de câini la Satu Mare

• publicat la: 17 aprilie 2012
A 35-A Expoziţie Internaţională de câini la Satu Mare

La sfârsitul acestei săptămâni, in data de 21 si 22 aprilie, municipiul Satu Mare va găzdui a 35-a editie a expozitiei internationale de câini. Evenimentul este organizat de Asociatia Chinologică Română, filiala Satu Mare si va fi unul de o amploare mai mare intrucât la această editie vor participa peste 1.500 de câini impărţiţi in 134 de rase care vor proveni din 17 ţări din Europa si nu numai.

Arbitrii vor fi si ei de talie internaţională. Startul se va da sâmbătă cu incepere de la ora 10.00 ca la ora 15 să fie programat momentul Dog Dancing, urmat de Best in Show. Duminică la ora 17.00 va fi desemnat Super Best in Show. La fel ca si in anii trecuţi, locaţia de desfăşurare este incinta Stadionului Someşul, de pe strada Ecaterina Teodoroiu. Molnar Zsolt, preşedintele Asociaţiei Chinologice Satu Mare, considera ca participantii satmareni au sanse reale sa obtina cu cainii lor, rezultate importante.

Sătmărenii care vor să admire expoziţia trebuie să ştie că preţul unui bilet de intrare pentru copii este de 8 lei iar pentru adulti de 10 lei. Vremea nu se anunţă grozavă insă organizatorii au grijă să se ocupe corespunzător şi de acest aspect.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu