Ce să nu faci niciodată când stai la hotel

• publicat la: 7 June 2012
Ce să nu faci niciodată când stai la hotel

De la felul in care să te porti cu personalul până la reguli speciale, există câteva lucruri pe care nu este bine să le faci intr-un hotel dacă vrei să ai o vacanţă plăcută si să eviţi evenimentele urâte sau surprizele nefaste.

Iată o listă cu ce nu este bine să faci atunci când te cazezi la hotel, conform Travel Channel:
1. Nu ţipa la personal. Niciodată!

2. Nu spune nimănui numărul camerei in care stai. Nu are rost să vorbesti tare cu receptionerul despre acest lucru, astfel incat sa te auda jumatate din lumea din hotel. In plus, acesta poate arata spre numar, fara a-l rosti cu voce tare.

3. Daca vine cineva la usa noaptea si iti spune ca face parte din personal si vrea sa verifice ceva la tine in camera, eventual sa vada buletinul musafirului tau, nu-l lasa sa intre inainte sa vezi tu actul sau de identificare.

4. Nu te grabi sa acuzi angajatii hotelului ca ti s-a furat ceva. Din experienta hotelierilor, 99% dintre aceste obiecte sunt gasite la o cautare mai atenta in camera. Totusi, daca nu iti gasesti sub nicio forma un bun, este dreptul tau sa chemi politia.

5. Nu comanda la room service daca paginile meniului sunt rupte si murdare. Cel mai probabil nici serviciile nu vor fi conforme cu asteptarile tale.

6. Nu folosi prosoapele hotelului pentru a te demachia sau a-ti lustrui pantofii, caci le vei strica si este posibil chiar sa fii pus sa le platesti.

7. Nu arunca nimic in cosul de gunoi din camera din ce ai vrea sa tii ascuns, cum ar fi ace de insulina, teste de sarcina sau alte lucruri de acest gen.

8. Nu-ti lasa bagajele nesupravegheate intr-un hol de hotel, nici macar pentru cateva secunde.

9. Nu te jena sa suni la hotel apoi, daca observi ca ai uitat ceva acolo, indiferent despre ce ar fi vorba.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu