Accident in Urziceni

• publicat la: 2 iulie 2012
Accident in Urziceni

La data de 01.07.2012 , în localitatea Urziceni a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Conducătorul  auto A. GHEORGHE de 41 ani,  în timp ce conducea regulamentar autoturismul marca Renault pe strada Valaj din loc. Urziceni,  la intersecția cu str. Mică a fost tamponat de către un autoturism marca Opel  condus de către C.  MARIA SAROLTA de 42 ani din loc. Urziceni, care nu a acordat prioritate de trecere. In urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Carei, s-a  stabilit faptul că  C. MARIA SAROLTA nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule .

Conducătorii auto implicați în eveniment  au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Susnumita este cercetată penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere’’.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 36 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.680  lei.

De asemenea, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Satu Mare au constatat 30 contravenții aplicând sancțiuni în valoare de 2.495 lei.

comunicat IJP

Lasati un comentariu