Oamenii lui Băsescu sar din nou să-l servească vorbind în numele a milioane de români

• publicat la: 19 august 2012
Oamenii lui Băsescu sar din nou să-l servească vorbind în numele a milioane de români

Daniel Ţecu, ( da click) un vechi ţuţer al lui Traian Băsescu, vorbeşte din nou în numele milioanelor de români plecaţi din ţară de bine ce au dus-o pe timpul regimului Băsescu.

Primim la redacţie

„FADERE Federaţia asociaţiilor de români din Europa cere imediat Guvernului Ponta stoparea încălcării flagrante a Constituţiei României şi a deciziei Curţii Constituţionale prin încercarea de a scoate din listele electorale pe românii care locuiesc in afara ţării.

Cerem de asemenea instituţiilor abilitate ale Uniunii Europene să ia act de comportamentul din ultímele zile ale Puterii de la Bucureşti.

FADERE işi reafirmă poziţia conform căreia dacă un singur român din Diasporă va fi scos abuziv de pe Listele Electorale în ciuda deciziei Curţii Constituţionale de săptămâna trecută, FADERE va depune imediat plângere penală împotriva Guvernului României, şi a Primului Ministru.

Reamintim că săptămâna trecută la iniţiativa FADERE un grup reprezentativ de asociaţii din Diasporă a fost la Bucureşti pentru a
reaminti Guvernului de la Bucureşti că românii sunt egali in drepturi conform Constituţiei, indiferent că se află la Iaşi, Constanţa, Bucureşti, Madrid sau Roma…cotidianul.ro

comentarii

de emil la 20 august 2012 - 01:07

Astia sunt cretini, romanii din afara tarii nu sunt scosi de pe listele electorale, ci doar de pe listele electorale permanente. Ei pot vota pe liste suplimentare. Evident, daca doresc. Si nu prea doresc. Din 2 milioane si ceva cand voteaza 300.000 inseamna ca au venit multi la vot! Asta nu inseamna ca li se ia dreptul de vot, ci doar ca, nefiind in tara, nu trebuie trecuti pe listele permanente. Asa zice legea. Cum m-am cam obisnuit ca besescu sa nu respecte legea atunci cand aceasta nu il avantajeaza, nu e de mirare ca incearca si varianta asta de presiune, doar-doar ramane presedinte. desi, eu zic ca ii sade foarte bine asa suspendat (l-as ajuta si cu un felinar, ca sa vada mai bine legislatia pe care o rastalmaceste) mai ales de cand multumeste ungurimii ca nu s-a prezentat la referendum. E tot mai clar ca pinocchio asta scatofag nu mai este presedintele romanilor, ci al ungurimii. Sa si-l aleaga aia din Harghita si Covasna, carora le-a multumit ca n-au fost sa voteze.

Lasati un comentariu