2 pietoni accidentaţi

• publicat la: 28 December 2012
2 pietoni accidentaţi

Doi pietoni, care se deplasau neregulamentar, au fost grav accidentaţi ieri, în urma unor evenimente rutiere produse în municipiul Satu Mare şi în localitatea Boineşti.

 

În jurul orei 12.00, a fost sesizat Biroului Rutier primul dintre aceste evenimente, produs pe Strada Micu Klein din municipiu. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri a rezultat că prof.Gheorghe Cosma, de 81 de ani, în timp ce traversa strada prin loc nepermis, a fost accidentat grav de autoturismul condus de Ildiko I., de 45 de ani, din Satu Mare.

Un alt pieton, de 36 de ani, a fost victima celui de-al doilea accident grav produs la ora 18.00, pe DJ 109 L, în localitatea Boineşti. Nicolae M. se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, fără a avea purta elemente fluorescent – reflectorizante, fiind accidentat grav de autoturismul condus de Ioan P., de 48 de ani, din Călineşti Oaş.

În ambele cazuri au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea eventualei alcoolemii, poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentelor.

Lasati un comentariu