Razii pentru combaterea traficului cu ţigări

• publicat la: 21 ianuarie 2013
Razii pentru combaterea traficului cu ţigări

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au desfăşurat duminică o acţiune pe raza municipiilor Satu Mare şi Carei, vizând combaterea traficul ilicit cu ţigări de contrabandă, precum şi depistarea acţiunilor ilicite în domeniul transportului de mărfuri şi persoane, turism ori comerţ. S-a urmărit, de asemenea, verificarea modului de respectare a normelor legale privind dreptul de proprietate intelectuală.

În acest context au fost controlate autovehicule şi societăţi comerciale, legitimate persoane şi aplicate sancţiuni în valoare de 1.000 lei. A fost constatată şi comiterea unei infracţiuni prevăzute şi sancţionate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe.

Pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări de provenienţă ucraineană au acţionat în cursul zilei trecute şi poliţiştii Secţiei 3 Satu Mare Poliţie Rurală alături de poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare.

Au fost şi în acest caz aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de  2.210 lei şi confiscate ţigări.

 

comentarii

de omega la 24 ianuarie 2013 - 23:31

mai nu stiu… dar in Carei la piata tot de vand tigari de contrabanda! E adevarat au mai vandut tiganii din BMV uri dar ciorile tot vand tigari! Au prins poate cativa asa de ochii lumii…

Lasati un comentariu