FĂRĂ APĂ CURENTĂ în Carei datorită condiţiilor meteo

• publicat la: 15 martie 2013
FĂRĂ APĂ CURENTĂ  în Carei datorită condiţiilor meteo

Mai multi cititori ne-au adus la cunoştinţă faptul că nu curge apă la robinete încă de azi noapte de la ora 4,00.În urma solicitării de detalii legate de acest aspect de la conducerea APASERV SA Satu Mare şi secţia Carei,am aflat că ar fi vorba de probleme legate de alimentarea cu energie electrică.

Datorită condiţiilor meteo din această noapte,liniile de alimentare cu energie electrică de la staţia de pompare au cedat,acesta fiind motivul întreruperii alimentării cu apă a oraşului.

Societatea prestatoare de servicii de electricitate încearcă să remedieze defecţiunea apărută dar încă nu se poate comunica  ora la care careienii vor avea parte de apă curentă.

Vom reveni cu amănunte.

comentarii

de localnica la 15 martie 2013 - 10:59

Acestea sunt problemele care ar trebui sa-l preocupe pe Kovacs si sa investeasca acolo unde cedeaza peste noapte ca la casa are BUDA afara dar la bloc ce facem?!Sa termine MVI ca a lasat cartierul in CRATERE dar inpozitul la masini si restul la mojorat la fel de mult precum sunt craterele din sosea? RUSINE de asa primar.

de dezastru la 15 martie 2013 - 11:09

…iar cand va veni apa, sa ne asteptam ca de obicei la 2 zile de „COLA” pana cand se va limpezi; dar nu… aceste probleme nu conteaza… fac parte din traditia nescrisa a urbei.. halal conducere!

de revoltat la 15 martie 2013 - 11:42

PE KOVACS IL PREOCUPA INTERVIURILE LA NOUA TV DIN CAREI TOT AIA CARE AU RENOVAT CASTELULU SI CARE SE FAC CA NU STIU DE CE SE PETRECE IN CAREI!!!!SCRIU NUMAI ODE OMAGIALE DESPRE DIKTATORUL CARE II PLATESTE!!!
CUM RAMANE CU APA DOMN PRIMAR PRESEDINTE DE UDMR CAREI???NICI ASTA NU E PRIORITATE PENTRU UDMR AFLAT PANA NU DEMULT LA GUVERNARE???CE ATI FACUT IN ULTIMII 5 ANI PT CA SA NU MAI CADA RETEAUA DE CURENT DE LA STATIA DE POMPARE????E MAI BINE LA BORVERSENY SI LA SURETIBAL?ATUNCI SA IMPARTIT VIN CA SA AVEM CU CE SA NE SPALAM!

de Horia Mărieș la 15 martie 2013 - 11:56

Lui nu-i pasă, că el nu se spală.

de Cristian la 15 martie 2013 - 22:18

@Horia Mărieş
Mai precis : el spală banii(nu cu apă)

de Alek la 16 martie 2013 - 08:23

Da! În cartiere este mare nevoie de parcări, că nu mai poți trece de mașinile parcate aiurea! În schimb s-au amenajat cîteva locuri de parcare din pavaje scumpe în centru unde mașinile parcate strică aspectul noului părculeți făcut pe bani grei! Zece locuri nu rezolvă nimic din problema parcărilor din centru!

Lasati un comentariu