Maşini de epocă la Expo Fabricat în Satu Mare

• publicat la: 20 mai 2013
Maşini de epocă la Expo Fabricat  în Satu Mare

O paradă a maşinilor de epocă a  făcut parte din calendarul manifestărilor din cadrul Expo2013 Fabricat in Satu Mare. Paisprezece mașini cu  o vechime de peste 30 de ani au făcut  o plimbare prin centrul municipiului reşedinţă de judet in cursul zilei de sâmbătă iar apoi au parcat pe platoul din fata clădirii care găzduia expozitia producătorilor din judet.

Si pentru ca spectacolul să fie complet la Parada Oldtimerelor, proprietarii au imbrăcat si haine contemporane cu maşinile.

Doritorii au putut admira bijuterii ale industriei automobilistice de acum 3 decenii,atent intretinute şi la ora actuală,dovada fiind că  10 dintre ele au parcurs drumul de la Baia Mare până la Satu Mare fără nici un fel de probleme.

Membrii Kafer Club România din Baia Mare au intretinut un dialog cu sătmărenii prezenti,unii dintre ei mândrindu-se cu medaliile cucerite de-a lungul timpului la diferite competiţii.

Fiecare dintre ei recunoaste că este costisitor să intreţii o astfel de maşină, pentru colectionarii români piesele de schimb însemnând o avere. Dar niciunul nu se-ndură să renunţe la ea.

 redacţia

Lasati un comentariu