Parada mașinilor de epocă la Carei

• publicat la: 18 aprilie 2015
Parada mașinilor de epocă la Carei

Sambătă, 18 aprilie la Carei a avul loc o parada a mașinilor de epoca, eveniment la care a participat și delegația clubului DRUM BUN de la Satu Mare.

Retroparada Primăverii s-a desfăşurat  concomitent  în 24 de oraşe din ţară. Cu  cât vârsta e mai înaintată, maşinile devin vedete  oriunde s-ar afla. Atent lustruite şi  întreținute de stăpânii lor, maşinile de epocă au adunat în jurul lor mulţime de curioşi .

De la mașinile anilor  50 şi până la cele mai actuale, de la mărci rusești, nemţeşti sau româneşti adică iubitele Dacii , cei prezenţi au avut ce admira.

După expozitie, câteva dintre masini s-au încolonat si au plecat la drum sub ochii trecătorilor care au rămas  plăcut impresionaţi de ele.

Si, desi par cam trecute, in multe dintre ele bate o inimă tânără, pentru că majoritatea sunt proaspăt restaurate. La paradă au luat parte admiratori  ai masinilor de epocă, colecţionari,  curioşi sau copii care s-au urcat la volanul distinselor  vedete pe patru roţi.

comentarii

de Muresan Ciprian la 19 aprilie 2015 - 08:40

Mulțumesc redacției pentru frumoasa descriere a evenimentului care l-am organizat.
Fiind primul nu am cunoscut impactul care îl va avea dar la ” Parada Toamnei ” vom pregăti evenimentul cu mai multa mediatizare și vom avea cu siguranță și mai mulți invitați.

de Buletin de Carei la 19 aprilie 2015 - 08:44

Mulţumim pentru aprecieri şi aşteptăm cu interes toate activităţile pe care le veţi organiza şi de acum înainte.

de Lucian la 19 aprilie 2015 - 09:00

Bravo Ciprian!
Este o idee foarte buna.
Pentru primul eveniment a fost OK.
Mult succes la urmatoarele.
O mica propunere:
In luna iulie-august daca s-ar desfasura,cred ca ar fi bine,atunci cand si cei plecati se intorc acasa in concedii.

Lasati un comentariu