Rezultate deosebite la concursul „Bucuria de a fi creştin”

• publicat la: 9 mai 2013
Rezultate deosebite la concursul „Bucuria de a fi creştin”

Elevele  Scolii “Octavian Goga”Alexandra Florescu si Cristina Oiegas au făcut cinste municipiului  Satu Mare.Ele au reusit să  impresioneze  juriul prin prestatia lor de exceptie atât la sectiunea poezie religioasă cât si la cea de cântec religios reusind să se claseze  pe primele 2 locuri la etapa pe eparhie,etapa interjudeteană desfăşurată la Baia  Mare ,in data de 8 mai 2013.

Alături de ele,au obţinut  un meritos loc secund si elevele Tania Barbor din Carei  şi Denisa Vasile din Tăşnad. La secţiunea interpretarea unui text literar in proză, popular sau cu caracter religios, Tania Barbor  -coordonator Prof.Carmen Dindelegan a obtinut locul II, asemeni elevei Denisa Vasile la secţiunea Cântec Religios,indrumător prof.Maria Crainic din Tăşnad.

Alexandra Florescu urmează să reprezinte zona de nord-vest a tarii si să participe la etapa natională de la Bucuresti la-sectiunea poezie religioasă.Ea va fi insotita de profesoara Corina Chindris precum si de coordonatorul biroului protopopesc Pr.Cristian Chindris Ea va reprezenta  parohia din Carpati II –Naşterea Maicii Domnului din  Satu Mare.Ii urăm mult succes! Concursul- spectacol „Bucuria de a fi creştin” este organizat în preajma sărbătorilor pascale de către Patriarhia Ortodoxă Română cu prilejul anului omagial al Sfinţilor Împăraţi Constantin si Elena.

redactia

           

comentarii

de crestin la 10 mai 2013 - 11:51

Bravo Tania!!!!!
cinste voua mici crestini!

Lasati un comentariu