Suspecţi în cazul unor furturi, depistaţi de poliţiştii sătmăreni.Fetiţă de 6 ani accidentată

• publicat la: 1 iulie 2013
Suspecţi în cazul unor furturi, depistaţi de poliţiştii sătmăreni.Fetiţă de 6 ani accidentată

La acest sfârşit de săptămână poliţiştii de investigaţii criminale, precum şi cei din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală au răspuns solicitărilor unor cetăţeni ce au reclamat că le-au fost furate bunuri din curtea locuinţelor. În urma anchetelor derulate poliţiştii au reuşit să-i prindă pe suspecţi şi să recupereze bunurile furate.

Este cazul unui localnic de 68 de ani, din Cig, care a sesizat printr-un apel de urgenţă 112 furtul cablurilor unui aparat de sudură din curtea casei sale. Poliţiştii de investigaţii criminale din Tăşnad au stabilit că suspect în acest caz este un tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate. Ioan K. fusese în urmă cu o seară în curtea consăteanului său şi a observat aparatul de sudură de pe prispa casei, hotărând să fure cablurile pentru a le preda la fier vechi şi a face astfel rost de bani. S-a întors noaptea, a sărit gradul şi a secţionat cu un cuţit cablurile, apoi a desfăcut izolaţia şi le-a predat la un centru de colectare a materialelor reciclabile, primind în schimb suma de 250 lei.

 Tânărul este anchetat acum pentru furt calificat, poliţiştii verificând dacă acesta nu a mai comis şi alte fapte de natură penală.

La Unimăt, o femeie de 38 de ani, a reclamat comiterea unui alt furt. Partea vătămată le-a relatat poliţiştilor Secţiei 6 Tăşnad Poliţie Rurală că i-a fost furată bicicleta din curtea casei, aceştia reuşind însă în scurt timp să recupereze bunul şi să-l restituie proprietarei. În acest caz suspect de comiterea faptei este un bărbat de 41 de ani, din Stâna, Răduţ G., pe numele căruia s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

            Şi un copil de numai 13 ani este suspectat de poliţiştii Postului de Poliţie Sanislău că a furat 20 de porumbei din curtea unei femei din localitate. Băiatul a observat în repetate rânduri păsările într-un ţarc îngrădit cu sârmă şi într-o noapte, pretextând că îndrăgeşte porumbeii, a furat 20, printre care şi pui, apoi i-a ascuns în podul casei. Nu a durat însă mult şi a fost prins de poliţişti, iar păsările au fost restituite proprietarei.      

Fetiţă de 6 ani accidentată grav

   O fetiţă de 6 ani, pasageră într-un autoturism, a fost rănită grav duminică în urma unui accident de circulaţie produs după ora 15.00, pe DN 19, între localităţile Pişcolt şi Petreşti.  

  Şoferul, un tânăr de 29 de ani, Gabor H., având alte preocupări în timpul conducerii autovehiculului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se cu maşina în şanţ. Fetiţa, care se afla pe bancheta din spate a maşinii, a suferit leziuni grave în urma evenimentului rutier.

 Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili o eventuală alcoolemie, poliţiştii rutieri continuând ancheta în acest caz.

           

Lasati un comentariu