Scrisoare deschisă din Irlanda

• publicat la: 19 septembrie 2013
Scrisoare deschisă din Irlanda

Ionut Munteanu, in numele românilor din Irlanda, ne-a trimis o scrisoare scrisoare privind Rosia Montana in numele romanilor din Irlanda.

Grupul Românilor din Irlanda spune nu jafului de la Roşia Montana!!!
Prin prisma evenimentelor din ultimii 23 de ani, romanul de rând a fost sortit să tragă ponoasele lipsei de profesionalism, corupţiei la nivel înalt, şi jocurilor politice. Nu putem acum să închidem ochii şi să ne resemnăm în tăcere, la încă un jaf naţional!
Aţi vândut păduri, petrol, zăcăminte feroase si neferoase, fabrici si uzine! Aţi transformat România, in 23 de ani de democraţie defectuoasă, intr-o colonie!
Creştere economică de durată nu o sa realizaţi cu exploatarea materiei prime ci prin excedent de balanţă comercială; prelucrând materia primă si vânzând-o apoi cu valoare adaugată mare!
Contractele păguboase cu diverse corporaţii gigante, ne-au costat miliarde de dolari şi nu voi, politicienii, aţi plătit! ci noi, românii de rând!

Peste tot in Europa Gold Corporation au fost refuzaţi, numai voi i-aţi primit cu braţele deschise! Motivul nu putem decât sa îl bănuim: economia in cădere liberă, cheltuielile astronomice ale unui sistem bugetar corupt şi ineficient, vă obliga acum sa mai faceţi rost de ceva lichidităţi pentru a amâna intrarea in colaps financiar a statului român. Roşia Montana nu e decât un alt borcan de miere la care veţi avea acces tot voi, politicienii puşcăriabili iar noi, românii de rând vom fi condamnaţi la sărăcie!
Noi am plătit o viaţă cu lacrimi, sânge si sudoare pentru România! Acum e rândul Vostru!!!

Ionut Munteanu

 

Lasati un comentariu