Consiliul Judeţean preia 7 instituţii

• publicat la: 21 November 2013
Consiliul Judeţean preia 7 instituţii

Astăzi, 21 noiembrie , în cadrul conferinței de presă susținute de președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, acesta a declarat că șapte instituții vor trece în subordinea Consiliului Județean Satu Mare în urma descentralizării.

Aceste instituții sunt: Direcția Agricolă, filiala Agenției Națională pentru Piscicultură și Acvacultură, Direcția pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural, Palatul și Clubul Elevilor din Carei,Tasnad si Negresti, Agenția pentru Protecția Mediului, Direcția de Sănătate Publică și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret.

Instituțiile vor trece în subordinea administrației județene cu tot cu patrimoniu, astfel că șefii de la județ vor avea de administrat clădiri noi. Printre acestea se află clădirile Direcției Agricole de pe str. Lăcrămioarei, o parte din clădirea Camerei Agricole de pe str. 1 Decembrie 1918, imobilele Direcției de Sănătate Publică dar și taberele școlare din Livada, Tarna Mare și Vrăticel.

Adrian Ștef a ținut să precizeze că și hotelul Sport va trece oficial în administrarea Consiliului Județean, precizând că se va încerca rezilierea contractului cu fosta firmă a lui Florin Gal, deoarece nu a făcut investițiile la care s-a angajat. Mai mult, în acest caz se fac investigații.

Vicepreședintele Mircea Govor a dat asigurări că firma care are concesionat terenul va rămâne fără hotel, precizând că a evacuat până și Gazeta de Nord Vest din sediul de pe str. Mihai Viteazu.

Urmează ca în cel mai scurt timp să se organizeze  concursuri pentru posturile de directori.


comentarii

de somerudela clubuelevilor la 27 November 2013 - 22:25

multumim coanei rodicuta pentru insistenta cu care a aplicat momelile kovaciste datorita carora am ajuns in strada si fara sediu/
dupa afacerea terenul de la canepa a bagat in somaj si clubu.nu degeaba se intelege cu kovaciu ca amandoi au talent la falimentyee

de emilia la 28 November 2013 - 10:50

acolo e afacerea cu imobilul care vor sa retrocedeze la preteni si pesedeii au muscat momeala lui jena

Lasati un comentariu