Campionatul Mondial de handbal:galeria maghiară se discreditează

• publicat la: 13 decembrie 2013
Campionatul Mondial de handbal:galeria maghiară se discreditează

Momente tensionate in tribunele arenei din Novi Sad inaintea meciului dintre România si Ungaria, din grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin.

Cei aproximativ 2.000 de suporteri maghiari au avut o reactie rusinoasa in momentul intonarii imnului national al României.

Fanii maghiari s-au intors cu spatele spre teren si au facut semne obscene pe durata imnului nostru. De asemenea, ei au fluierat copios.

Echipa nationala a României a invins Ungaria cu scorul 21-17, in grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin.
„Tricolorele” antrenate de Gheorghe Tadici au obtinut o victorie superba in fata favoritei la castigarea grupei, marea rivala Ungaria, care a fost sustinuta de o galerie impresionanta, formata din aproximativ 5.000 de suporteri, foarte gălăgiosi si duri la adresa României.

La Novi Sad, româncele, care veneau dupa infrângerea cu Germania, au intrat mai greu in meci si prima repriza a fost controlata de unguroaice, la care Anita Gorbicz a facut o noua partida mare. La pauza s-a intrat cu un avantaj de doua goluri pentru Ungaria, 10-8.

Dupa pauza, insă, fetele noastre au preluat fraiele intâlnirii si unguroaicele au fost surclasate evident. Neagu a fost cea mai buna jucatoare din tabara noastra, cu cinci reusite si numeroase pase decisive. S-a mai remarcat si Valentina Ardean Elisei, cu trei goluri marcate.

Golurile nationalei noastre: Cristina Neagu (5 goluri), Valentina Ardean-Elisei (3), Ada Nechita, Aurelia Bradeanu, Luciana Marin, Oana Manea, Laura Chiper si Eliza Buceschi, cu cate doua goluri, in timp ce Adriana Tacalie a punctat o data.

O victorie pretioasa pentru România, cu care avem mai multe şanse să evităm o adversara puternica in optimi, precum Norvegia sau Spania.
După acest rezultat, clasamentul in grupa D arata astfel: 1. Germania 8p, 2. 3. Ungaria 6p 3. Romania 6p, 4. Cehia 4p, 5. Tunisia 0p, 6. Australia 0p

In ultima etapa, România va intâlni vineri, de la ora 20:15, Cehia, intr-un meci transmis in direct de site-ul Ziare.com.

 sursa ziare.com

comentarii

de hai romania la 13 decembrie 2013 - 22:21

bine fetele!!!!
si la handbal ca la fotbal!!!!!
azi au batut si cehia si merg in optimi!!!!

Lasati un comentariu