Acţiuni disperate ale unor oameni disperaţi

• publicat la: 24 mai 2014
Acţiuni disperate ale unor oameni disperaţi

Semnalarea în www.buletindecarei.ro   a blocării drumului de acces utilizat de micii întreprinzători locali şi proprietari de vii din vecinătatea ştrandului,nu a rămas fără urmări.

Să nu vă gândiţi cumva că a avut loc dialogul promis de viceprimar la şedinţa din 16 mai,între părţile aflate în divergenţe,cu toate hotărârile de CL prin care viceprimarul anunţa cu emfază că administratorul ştrandului e îndreptăţit la inchiderea acelui drum de acces.Nici vorbă de aşa ceva.

Reacţia a fost şi de această dată una specifică,confirmând faptul că lipsa de dialog este în continuare  o constantă a primăriei careiene care nu mai poate gestiona problemele careienilor.

În  momentul ocupării drumului vechi din ştrand , care despărţea ştrandul de cele două parcele ce apartineau de ferma căminului de bătrâni,ar fi trebui rezolvată problema unui drum nou de acces.La data  aprobării  de cedare  în administrare  a celor două parcele  pentru a se mări suprafaţa ştrandului,i  s-a pus în vedere că dacă închide drumul vechi,trebuie să deschidă un alt drum,pentru a asigura accesul in zonă pentru proprietarii de vii .

Faptul trebuia consemnat la data respectivă printr/un protocol  sau nu trebuia să se renunţe la  drumul existent.Primaria nu este la prima scăpare sau mai exact, la prima acţiune de genul “noi muncim, noi nu gândim”.

Omisiunile şi lucrul făcut de mântuială de administraţia locală se răsfrânge acum asupra unei comunităţi care nu este cu nimic responsabilă  pentru aceste erori.

Repetatele semnalări ale derapajelor de la legalitate din cadrul primăriei precum şi  plângerea penală depusă recent de consilierul Ciută la Parchetul Carei pentru ocuparea abuzivă a unei suprafeţe din domeniul oraşului,au creat panică în rândul unor persoane care s-au grăbit să reacţioneze într-un mod suburban,prin metode specifice pregătirii lor.

Vineri dimineaţa,uşile de acces ale blocurilor din cartierele careiene  erau împânzite cu afişe de calitate,pe hârtie lucioasă,cu caricaturi la adresa consilierului liberal Ciută,preşedintele PNL Carei,vocea opoziţiei din Consiliul Municipal Carei.

Atacurile la adresa liberalilor careieni nu sunt o noutate pentru localnici.E şi normal ca persoanele care demască  neregulile din administraţia locală şi lipsa de dialog a acesteia cu cetăţeanul de rând să fie luate în vizor .Dacă  şedinţele de Consiliu  Local al celui de-al doilea municipiu sătmărean  sunt total ignorate de presă şi de alte mijloace media,nu acelaşi lucru se întâmplă cu persoanele ce  fac parte din opoziţie şi anume consilierii liberali careieni.

Vă reamintesc  că înaintea fiecărei şedinţe ,consilierii primesc mape de lucru,adică dosare care conţin toate documentele referitoare la hotărârile ce se vor discuta în plenul şedintei.

Pe baza acestor documente,oferite de către administraţia careiana consilierilor locali,completate cu documentele solicitate de aceştia  in cadrul şedintelor comisiilor de specialitate,deci documente oficiale din primăria Carei,au loc dezbateri şi interpelari.

Să înţelegem că administraţia careiană este deranjată de semnalările aspectelor cuprinse în materialele sale oferite consilierilor?

Ar fi chiar hilar totuşi.Sau ilogic,numai dacă nu au ceva de ascuns.

Distribuirea afiselor in cartierele muncipiului   a fost completată cu deschiderea unei retele de socializare  în care persoane care nu au demonstrat  nimic până acum aduc acuzele la adresa www.buletindecarei  .Poate tocmai de aceea.

Rămânem pe mai departe în slujba adevărului ,vom spune lucrurilor pe nume ca şi până acum,cu referiri la documente ce vin în sprijinul lor,chiar dacă acest  fapt deranjează,se pare rău de tot.

redacţia

comentarii

de Ocean la 24 mai 2014 - 17:54

Bine inteleg dar autoritatile locale: Politia, Politia locala , Jandarmeria, ne numaratele camere video. Toate acestea nu ne duc spre un faptas, s-au poate mai multi. Nu stim cine este acest nesimtit, golan, infractor chear. S-au poate ca toate aceste jigniri aduse Domnului Ciuta Ilie, vin cu acordul sau trimisi de cei doi maestri adica: vicele si primarul. Daca nu se gasesc cine au fost cu atatea dotar este limpede ca cei doi au manile bagate in aceste caricaturi. Peste doi ani cand nu vor mai ocupa scaunele caldute, se pot angaja la fosta revista Urzica. Rusine sa va fie Jeneu si Ludovic. Nu puteti nici cum sa ii astupati gura acestui om atat de cinstit.

de ildiko la 28 mai 2014 - 12:53

trebuie apreciat talentul d-lui .Pacat ca nu e folosit ptr. cauze mai bune decat sa-l ataci pe un adversar numai pe motiv ca e cinstit si nu vrea sa se lase intinat ca majoritayea politicienilor .Dar…intr-o societate care a uitat ce este cinstea ,cel cinstit este blamat ,hotii sunt aplaudati si …mai ales ,votati.PUNCT.

de comparare la 29 mai 2014 - 06:50

comparati atitudinea presedintelui pnl ilie ciuta cu a primarilor la o sedinta de consiliu local

http://vimeo.com/95674987

de gyula la 18 iunie 2014 - 19:08

asta cu strandu nue baiatul lu edita ce se tavalea cu directoru de la cec de l-a si bagat in mormant?ce iese din pisica….familii distruge

Lasati un comentariu