Handbal: CSM Satu Mare – CSM Oradea 29-30

• publicat la: 11 mai 2014
Handbal: CSM Satu Mare – CSM Oradea 29-30

În penultima etapă a campionatului Diviziei A, Seria B la handbal masculin, CSM Satu Mare a întâlnit pe teren propriu, lidera clasamentului, CSM Oradea. Meciul a avut loc azi, 10 mai de la ora 11.00, în Sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Seria celor 20 de victorii înregistrate de CSM Oradea în campionat era cât pe ce să fie întreruptă în meciul de azi cotra sătmărenilor. Orădenii au reuşit o victorie firavă, doar la un gol distanţă. La sfârşitul meciului tabela de marcaj arăta scorul de 29 la 30, în favoare oaspeţilor.

Dacă la început au reuşit să se distanţeze de gazde, mai târziu echipa orădeană s-a văzut nu odată încolţită, şi chiar condusă de CSM Satu Mare. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 12-16.

Văzându-se deja învingători orădenii au încetinit jocul însă elevii lui Nicolae Istrate au profitat de starea din teren şi s-au apropiat de oaspeţi reuşind să egaleze în minutul 46 (22-22), iar după câteva secunde au preluat conducerea (23-22). Cele două echipe au mers cap la cap până la sfârşitul partidei, dar ultimele minute le-au fost favorabile orădenilor.

Meciul s-a încheiat cu victoria CSM Oradea (29-30), însă antrenorul echipei sătmărene, Nicolae Istrate, spune că CSM Satu Mare a făcut un meci bun, poate una dintre cele mai reuşite partide ale campionatului fapt pentru care băieţii merită felicitări. 

Lasati un comentariu