Din ciclul “Noi muncim,noi nu gândim” (II).Semnalări de la cititori

• publicat la: 19 iunie 2014
Din ciclul “Noi muncim,noi nu gândim” (II).Semnalări de la cititori

Am primit pe adresa redacţiei  o sesizare din  partea  unui cititor  fidel al  www.buletindecarei.ro  şi pe care v-o redăm în continuare.

As dori să vă aduc la cunoştinţă, atât  dvs cât si cititorilor dvs., faptul că cei care au fost desemnaţi cu amenajarea  spatiilor verzi din cartierul MV I işi bat joc pur şi simplu de locuitorii din  această zonă prin proasta calitate a lucrărilor pe care aceştia le  realizează. Ei  încasează bani frumosi pentru  acest lucru însă nu-si îndeplinesc obligaţiile. Vă trimit  ataşat nişte imagini despre ceea ce ar trebui să fie un gazon…  Astfel că, volens nolens, suntem siliţi  să asistăm la „cultura buruienilor dintre  blocuri”!

Imaginile vorbesc  de la sine.Poate ne  comunică Primăria care au fost costurile pentru acest teren de joacă amenajat în cartierul Mihai Viteazu I si cine a efectuat lucrarea?

Acceptăm răspuns  si de la contabilitate  dacă consilierul angajat de primar pentru relaţii cu publicul nu  se prezintă încă  la servici.

comentarii

de xaver la 19 iunie 2014 - 23:03

Stimate cititor, tu, ca locuitor in acel cartier, ai scos vreodata un buruian din gazon, sau in canicula asta fara ploaie, ai dus vreo galeata de apa pe gazon, ca s-l ajuti sa supravietuiasca?

de vasile la 19 iunie 2014 - 23:59

Bineinteles ca nu. Toti sunt buni la comentarii si aruncat cu noroi. Doar ca nimeni nu ar face nimic. Gazonul trebuie udat constant, . . . are nevoie de foarte multa apa ca sa creasca si mai apoi ca sa nu se usuce.

Toti vrem dar fara niciun efort.

de reka la 20 iunie 2014 - 06:35

eu sa scot buruianul si adorian sa bage in buzunat zecile de milioane de la salar si inca mai multi bani pentru ca are si firma de gradinarit si este si sef l;a spatii verzi?
de ce nu face atunci anunt ca cine vrea gazon sa vina sa face munca patriotica???

de C.A. la 20 iunie 2014 - 09:21

@xavier, @vasile

Problema este ca cei care au fost desemnati cu realizarea acestor spatii verzi, n-au folosit nici ierbicide, nici macar o folie…ca sa nu mai zic ca pasarile au cules semintele inainte ca acestea sa germineze macar… In privinta udatului, domnilor, asta e tot responsabilitatea lor… Amenajarea si intretinerea intra in atributiunile lor! Numai bine!

de Gheorghe Pap la 20 iunie 2014 - 09:49

ati vazut voi vreun tulipan sa aduca apa de udat gazonul din oras???? nu vedeti ce penibili sunteti cu postarile voastre???? va deranjeaza ca in sfarsit cineva scrie despre realitatile din orasul pe care voi ati pus ghiara si sugeti toate findurile ca altfel nu stit sa traiti.
nu am vazut inca firma profitabila de tulipani fara contracte de la stat sau oras asa ca v-as vedea eu pe voi cum ati trai din munca cinstita!
ia mai puneti si voi osu la treba nu stati mereu cu mana intinsa la statul roman!

de emil la 20 iunie 2014 - 10:41

Când primăria a aplicat proiectul cu gazonul, nu a întrebat pe nimeni. Au scos tot ce puseseră locatarii pe acele spații verzi, au tăiat copaci și pomi fructiferi, flori, tot ce se găsea pe acolo. Bun, acuma dacă au distrus ce plantaseră locatarii, de ce au pretenții ca aceștia să întrețină ceea ce a pus primăria? Mai ales că Egli Sebastian a afirmat că locatarii nu au nici un drept asupra terenului din fața/spatele/jurul blocului. Păi dacă e așa, iar locatarii n-au nici un drept, de ce ar avea obligații? Atunci să-l întrețină draga de primărie! Pe Buruian l-am scos eu la o bere! Buruienile, însă, sunt de competența primăriei!

de Matei la 21 iunie 2014 - 08:29

La spatii verzi este director adorian omul viceprimarului cu care umbla nedespartit.Amandoi au aceiasi valoare adica ZERO! vedeti ce se intampla la piata din carei dupa propunerea vicelui si cu gazonul din cartiere e tot la fel!
pe strada 1 decembrie au lasat copaceeii plantati curand neudati ca sa aiba motiv sa mai cumpere primaria alt material pomicol pe alti bani si sa mai intre ceva banuti la adorian in buzuinar desigur dupa ce da cota parte de bulibasa.niste nerusinati care traiesc pe banii nostri!!!
greva fiscala ar trtebui sa facem ca atunci de unde ar avea bani?

de emil la 21 iunie 2014 - 13:56

xaver
Dacă îți convine să plătești dublu o cantitate de apă din cea furnizată de Apaserv, apucă-te și udă. Adică eu consum 1 metru cub de apă ca să ud pământul, plătesc acel metru cub și apoi îl mai plătesc încă o dată, ca apă uzată care a curs prin canalizare. Deci plătesc 2 metri cubi, deși am folosit numai unul, iar Apaserv îmi spune că metrul acela pe care eu l-am vărsat pe pământ, a trecut prin canalizarea lor, deci trebuie plătit. Dacă îți convine, plătește și udă. Mie nu-mi convine.

de sorin la 21 iunie 2014 - 21:57

adorian aduce iarba de proasta calitate sau o lungeste cu nisip sa iasa la cantar asa ca nu va asteptati sa iasa iarba cand semeni nisip.
firma lui trecuta pe numele baiatului e interesata sa se cumpere cat mai multa iarba din banii orasului ca sa aiba profit,nu?

de antal la 23 iunie 2014 - 12:32

trebuia sa faceti poza cand a fost pus pavajul la piata si cum intrau masinile cu pavaj si la jeno pe strada caplenilor.la fel si cu geamurile termopan si cu muncitorii de la dominium care lucrau la apartamentul fetitei lui jeno.din koldus a ajuns primar si acum ne pune pe noi sa votam pe el pentru ca in contul datoriilor executa tot ce vine de la budapesta!

Lasati un comentariu