Diplomele de Bacalaureat au ajuns la licee

• publicat la: 5 februarie 2015
Diplomele de Bacalaureat au ajuns la licee

Absolvenţii de liceu promotia 2014, care au promovat Bacalaureatul,  îşi vor primi  diplomele, cu şase luni întârziere. Acestea au sosit deja   în judeţ, de la  Ministerul Educaţiei. Momentan  se află la sediul liceelor  pentru a fi completate cu numele absolvenţilor afirmă purtătorul de cuvânt al ISJ Satu Mare, Adriana Dîngă, pentru Buletin de Carei.

După semnarea lor de către  preşedinţii de comisii, li se va aplica timbrul sec, iar apoi  foştii elevi care au promovat examenul maturităţii vor fi anunţaţi când să se prezinte la şcoli, pentru a-şi lua documentele.

Diplomele au fost tipărite cu întârziere pentru că în vară Ministerul Educaţiei a reziliat contractul cu firma Romdidac, cea care tipărea toate diplomele şcolare.

Pentru inscrierea la institutiile de studii superioare, scolile au eliberat adeverinte care să ateste calitatea de promovat al examenului de BAC.

La nivelul judetului Satu Mare , un număr de 1598 de absolventi  au promovat examenul de BAC în cele două sesiuni de examene din 2014.

redacţia

comentarii

de evelina la 6 februarie 2015 - 09:42

bravos guvernare sociala cica si democrata…pe viitor sa le dati cadou de nunta sau la absolvirea facultatii

de Horia Mărieș la 6 februarie 2015 - 11:26

@evelina: Foarte bine spus.

Lasati un comentariu