Au fost ridicate chioşcurile amplasate ilegal în municipiul Carei

• publicat la: 19 martie 2015
Au fost ridicate chioşcurile amplasate ilegal în municipiul Carei

Chioşcurile amplasate ilegal pe domeniul public din municipiul Carei au fost ridicate în cursul zilei de joi 19 martie 2015.  În peisajul urban careian au fost  plantate timp de 5 luni de zile nişte construcţii din lemn în totală discordanţă cu înfăţişarea oraşului nostru. Fără nici un contract  de închiriere  cu primăria Carei.

După repetatele semnalari ale Buletin de Carei, acestea au părăsit domeniul public careian cu ajutorul unei  macarale aparţinând firmei Marconst Marghita şi a unui  tractor de la primăria Carei.  Chioşcurile aduse de firma băimăreană în cursul lunii noiembrie, au fost duse la piaţa de animale de pe strada Oborului. O noua afacere păguboasă pentru primărie care  nu a încasat nici un leu în urma amplasării luni de zile a acestor chioşcuri ale unei firme private pe domeniul  public careian şi pentru înlăturarea cărora  probabil va plăti şi serviciile prestate de transportator. Afacerea păguboasă se alătură celei semnalate în cursul zilei de ieri, cu închirierea ştrandului cu bazinele de apă termală şi pentru care încasările la bugetul local sunt mai mult decât simbolice în timp ce gradul de îndatorare la bănci al municipiului este unul deloc de neglijat.

 

 

redacţia

comentarii

de dimitriu radu mihai la 20 martie 2015 - 06:40

foarte bine ca s-au ridicat acele chioscuri inutile ,ca presa acum ( ma refer la ceea scrisa) este pe cale de disparitie.Dar cum ramane cu plata ca doar ele au costat bani(nu cred ca cineva le-a facut cadou,ca doar nu este perioada cadourilor) cum se va recupera prejudiciul ,cine va fi sanctionat pentru aceasta .IARASI POPULATIA PLATITOARE DE TAXE AL ACESTUI ORAS?

Lasati un comentariu