Ceapa verde si beneficiile sale

• publicat la: 27 martie 2015
Ceapa verde si beneficiile sale

Ceapa verde este unul dintre cele mai bune alimente pentru organism. Contine o serie de vitamine si minerale care au efecte nebanuite asupra acestuia si, potrivit specialistilor, este indicat un consum destul de ridicat de ceapa verde, titrează Lyla.

Asadar, iata efectele nebanuite ale cepei verzi asupra organismului:

– Ceapa verde ajuta la cresterea rezistentei oaselor. Se pare ca persoanele care consuma zilnic ceapa verde au sanse mult mai mici sa sufere de fracturi ale oaselor iar copii au o viteza de crestere mai mare, dupa cum sustin specialistii.

– Ceapa verde ajuta foarte mult la cresterea imunitatii. datorita continutului ridicat de Vitamina A si Vitamina C, acest aliment ajuta foarte mult in tinerea la departare a virozelor si a bolilor de sezon.

– Consumul de ceapa verde zilnic ajuta la cresterea vitezei de gandire si a celei de memorare, sustin specialistii. Astfel se pare ca persoanele care mananca zilnic ceapa verde au o viteza de gandire cu 10% mai mare si una de moemorare cu 20% mai mare decat persoanele care nu consuma regulat ceapa verde.

– Ceapa verde asigura organismului un aport mare din mineralele necesare zilnic. Astfel, o ceapa verde asigura aproximativ 20% din aportul de potasiu necesar dar si fier, calciu si magneziu.

Lasati un comentariu