Noi altercaţii la Carei

• publicat la: 17 martie 2015
Noi altercaţii la Carei

La data de 16 martie 2015 , ora 19.42, poliţiştii de ordine publică din Ardud, au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Baba Novac o persoană ar fi fost agresată. Din verificările efectuate la faţa locului s- stabilit faptul că  pe fondul unor neînţelegeri, un bărbat în vârstă de 76 ani, i-ar fi aplicat unui octogenar mai multe lovituri cu un obiect contondent, la nivelul corpului şi a capului.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale, unde în urma investigaţiilor medicale efectuate a fost diagnosticat cu plagă contuză parietală şi plagă pavilion ureche stângă, fără leziuni osoase.

Şi poliţiştii din Carei au intervenit în data de 17 martie a.c., ora 02.15 la un caz de lovire. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că în incinta  unui local situat pe raza localităţii Carei, între 2 tineri a intervenit o stare conflictuală în timpul căreia David V., de 21 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnul numitului Cristian C., în vârstă de 27 ani. Incidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi.

În ambele situaţii au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii lovire sau alte violenţe.

Ieri, în jurul orei 21.00, poliţiştii rutieri careieni au depistat în trafic autoturismul marca Opel la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin. Dumitru T., în vârstă de 50 de ani, a condus autoturismul pe raza localităţii Carei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care aindicat o concentraţie de   0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasati un comentariu