Au fost depistaţi autorii incidentului de pe Danko Pista opriţi cu focuri de armă

• publicat la: 7 iunie 2015
Au fost depistaţi autorii incidentului de pe Danko Pista opriţi cu focuri de armă

În data 05.06.2015, poliţiştii Poliţiei municipiului Carei i-au identificat pe SANDOR S., de 33 ani, ROBERT S., de 35 ani, ANTAL M., de 24 ani, BOBY S., de 21 ani şi TIBERIU B., de 34 ani, ca fiind autorii infracţiunilor de ultraj şi distrugere săvârşite pe raza municipiului Carei în data de 04.06.2015, seara,  in zona Danko Pista.   Acestia au atacat cu pietre patrula de jandarmi  si numai interventia armata a unui agent de politie careian a pus capat incidentului.  Faţă de primii trei Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore. Cercetările în cauză continuă sub coordonarea unităţii de parchet.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Carei îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie pe E.H., de 16 ani, care, în data de 05.06.2015, în jurul orei 12,00, în timp ce se afla în Parcul dendrologic din Carei, l-a ameninţat cu acte de violenţă pe C.N., de 15 ani, căruia i-a sustras un aparat wireles.

Aceeaşi persoană, E. H., de 16 ani este cercetată şi pentru infracţiunea de tâlhărie comisă asupra părţii vătămate GEORGE L., de 14 ani, pe strada Ignişului din Carei, în data de 03.06.2015, în jurul orei 15,10, căreia sub ameninţarea cu acte de violenţă i-a cerut suma de 3 lei.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale şi ai Secţiei 1 Poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare îl cercetează în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt pe VASILE N., de 33 ani, care, în data de 31.05.2015, în jurul orei 12,00, în timp ce se afla pe strada pe Mal Stâng Someş din Satu Mare a sustras o bicicletă, ce se afla într-un rastel. Prejudiciul, în valoare de 900 lei, a fost recuperat.

Poliţiştii Postului comunal Homoroade i-au identificat pe M.L., de 14 ani şi A.L., de 17 ani, care, în perioada 21-23.05.2015 au omis două furturi pe  raza comunei Homoroade, din locuinţele părţilor vătămate FLOARE A. şi GHEORGHE B. Cercetările în cele două cauze continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii Postului comunal de poliţie Supur efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe faţă de MARIANA L., de 34 ani, care, în data de 06.06.2015, în jurul orei 14,25, pe fondul unei neînţelegeri mai vechi, i-a aplicat părţii vătămate ANCA C., de 28 ani, mai multe lovituri, cu o bâtă, peste spate şi membrele inferioare.

Poliţiştii Postului comunal de poliţie Bixad efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe faţă VASILE P, de 50 ani şi IOAN P., de 24 ani, care, în data de 06.06.2015, în jurul orei 21,00, în timp ce se aflau la un magazin din comuna Bixad, i-a aplicat părţii vătămate IOAN M, de 28 ani, mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Poliţiştii Postului comunal Pir  efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe faţă de FRANCISC M, de 20 ani, care, în data de 06.06.2015, în jurul orei 19,45, i-a aplicat părţii vătămate GHEORGHE Z, de 33 ani, mai multe lovituri, cu pumnii, pe stradă, la aproximativ 200 de metri de locuinţa acestuia.

Accidente rutiere

În data de 05.06.2015, în jurul orei 19,50, pe strada Careiului din Satu Mare, în dreptul imobilului cu nr. 19, VASILE S., de 54 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul nu a acordat prioritate lui IOAN V., de 37 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, accidentându-l grav. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice.

 

În data de 06.06.2015, în jurul orei 11,30, la intersecţia străzii Fabricii cu strada Mara din municipiul Satu Mare, IULIU F., de 47 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul a efectuat o manevră cu spatele, fără să se asigure corespunzător şi a accidentat-o uşor pe EDITA C., de 49 ani, care, în calitate de pieton, traversa partea carosabilă prin loc nepermis şi fără să se asigure.

După producerea evenimentului, conducătorul auto, după o prealabilă înţelegere cu partea vătămată, a părăsit locul accidentului fără să anunţe organele de poliţie. La circa o oră de la eveniment, simţindu-se rău, partea vătămată s-a prezentat la UPU Satu Mare, unitate care a sesizat Poliţia despre producerea evenimentului.

Poliţiştii Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Satu Mare efectuează cercetări  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. Acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice.

În perioada 05-06.062015, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 287 sancţiuni contravenţionale în valoare de 26 450  lei.

Printre cei sancţionaţi se numără: 38 pietoni,   8 biciclişti,  7 căruţaşi,       56 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză,  5 conducători auto pentru conducerea autovehiculului sub influenţa alcoolului, 45 care nu au folosit centura de siguranţă,  38 care nu aveau documentele asupra lor,  31 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice.

Lasati un comentariu