Afluenţă de careieni la consultaţiile oftalmologice gratuite de la sediul PNL

• publicat la: 22 iulie 2015
Afluenţă de careieni la consultaţiile oftalmologice gratuite de la sediul PNL

Peste 150 de careieni au trecut pragul PNL în primele 2 zile de  consultatii  oftalmologice gratuite oferite de OFL Satu Mare.

Incepând de luni 20 iulie 2015, Organizaţia Judeţeană de Femei PNL Satu Mare, în parteneriat cu firma Lent Optik, a demarat  o acţiune de consultaţii oftalmologice gratuite şi măsurarea tensiunii oculare. Serviciile medicale oftalmologice sunt efectuate de specialişti din Bucureşti, cu aparatură de ultimă generaţie, existând şi posibilitatea  achiziţionării de ochelari corespunzători.

Mai puteti beneficia de serviciile gratuite pana in data de 26 iulie 2015, la ora 17,00.

Oamenii vin în număr mare la consultaţiile oftalmologice gratuite. Mai mult  de 150 de persoane au efectuat deja consultaţiile oftalmologice, putând afla dacă au probleme cu vederea, dacă s-au modificat  dioptriile lor sau doar pentru  măsurarea  tensiunii oculare.  Totul se desfăşoară normal, fără probleme.

Consultaţiile au loc  între orele 9:30 – 17:30 şi includ acuitate vizuală, refracţie oculară, determinări de dioptrii. Serviciile medicale sunt oferite de către specialişti din domeniu, din Bucureşti, aparatura medicală fiind una de ultimă generaţie. Totodată, firma respectivă vă oferă posibilitatea achiziţionării de ochelari  chiar la faţa locului.

Cei ce doresc să ia parte la acțiunea organizată de  OFL Satu Mare, o pot face până duminică, 26 iulie 2015, între orele 9.30-17.00, la sediul PNL, situat pe pe strada 1 Decembrie, nr.24. De asemenea, pot face programări prin telefon, la nr.  0762769457.

redactia

comentarii

de sebi la 23 iulie 2015 - 12:38

pnl tine locul spitalului care nu are medici oftalmologi nic oncolog nici urolog….pnl tine zua drapelului in locul primariei..vorbeste cu oamenii in locul audioentelor din primarie…reabiliteaza busturile din oras..propun sa mutam sediul primariei la pnl carei ca macar asa vor fi toti careienii reprezentati si vor avea acces la ce li se cuvine si nu numai gaska de pirliti din jurul unui primar datornic!

de unul la 23 iulie 2015 - 20:53

PNL este totul in oras.Cati bani(fonduri) a adus PNL in oras?

de altul la 24 iulie 2015 - 09:38

niciun partid nu a adus bani in oras, eventual a cheltuit bani de la oras!
toate fondurile cu care se lauda unele partide ca le-ar fi adus vin de la guvernul tarii adica din contributiile celor care platesc impozite si taxe nu ca si primarul care refuza sa le plateasca si ministetul de finante a trebuit sa puna retinere pe salarul sau ca sa le recupereze!
PNL CAREI este singurul partid care nu a sustras bani de la oras adica de la primarie ca sa isi faca ba sediu ba chiolhanuri cum fac alte partide!
veniti cu date concrete si mai discutam despre subiect.
PNL Carei l-a adus insa in vizita de lucru pe ministrukl sanatatii ,eugen nicolaescu ca sa deblocheze fondurile pentru terminarea spitalului municipal carei ,fapt recunoscut pana si de kovacs.
PNL Carei aduce oftalomolgi pentru consultatii gratuite pentru ca spitalul gestionat de primar nu are medicispecialisti nici de ochi nici urologi nici oncologi a plecat si orl istul toti fug de iadul din spitalul condus de kovacs prin erjike.
aveti curaj sa scrieti la comentarii ce firma a reabilitat sediu UDMR in ce perioada si din ce fonduri?
idem la PSD si apoi va scriu eu corecturile daca nu corespund cu facturile pe care le vad. curaj baietii!

Lasati un comentariu