Şofer de autoutilitară prins în Carei beat criţă la volan

• publicat la: 21 iulie 2015
Şofer de autoutilitară prins în Carei beat criţă la volan

      Luni dimineaţă, poliţiştii rutieri careieni, au depistat în trafic, pe strada Agoston, din Carei, autoturismul marca Volkswagen, condus de Mihai L.

Conducătorul auto, în vârstă de 54 ani, a fost testat cu aparatul etilotest care, a indicat o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la Carei, pe Calea Armatei Române, ieri în jurul prânzului, poliţiştii rutieri l-au depistat în trafic pe Lajos B. care conducea autoutilitara, marca Ifa, cu număr de Ungaria. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto,  a rezultat o concentraţie de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul efectua curse locale pentru  firma desemnată să realizeze lucrările Apaserv în Carei.

În ambele situaţii, conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Ieri după-amiază poliţiştii Secţiei Carei  au fost sesizaţi de către o femeie, despre faptul că, în timp ce se afla pe raza localităţii Ghenci, judeţul Satu Mare, ar fi fost agresată.

Oamenii legii  s-au  deplasat la faţa locului şi în urma cercetărilor efectuate au stabilit  că pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii contradictorii, Adalbert L. i-ar fi aplicat numitei Kinga B. o lovitură cu palma, la nivelul feţei.

Echipajul ambulanţei i-a acordat primele îngrijiri medicale victimei, însă nu a fost necesară deplasarea la unitatea medicală.

În acest caz s-a întocmit lucrare penală şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

comentarii

de ionica la 21 iulie 2015 - 18:25

adica soferul era in coma alcolica si seful lui i a dat si masina pe mana sa care pamant!!!!
numa cu din astia stie lucra jeno si clica lui de pesedisti.

Lasati un comentariu