Accident mortal la Petreşti. Două victime din Lucăceni

• publicat la: 19 decembrie 2015
Accident mortal la Petreşti. Două victime din Lucăceni

Accident mortal  în Petreşti. Un accident cu trei persoane încarcerate a avut loc în această dimineață, în comuna Petreşti, din judeţul Satu Mare din cauza unui şofer de microbus care se pare ca  a adormit la volan.

O tânăra de 16 ani si un tânăr de 25 de ani, Bud  Marcel,  au decedat  iar alte două victime dintre care una cu  fractură  craniană  au fost trimise  la Spitalul Judetean. Toţi erau din Lucăceni şi Bervenii Noi.

La faţa locului s-au deplasat echipe de pompieri şi ambulanţe.

Locul în care s-a produs accidentul este unul…blestemat am putea spune. An de an, porţiunea respectivă de drum  îşi ia tributul. Potrivit bătrânilor satelor din jur, pe acel loc a existat un cimitir.

Vom reveni cu amanunte.

Comunicat Politie

La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii rutieri careieni au intervenit la un eveniment rutier produs pe DN 19, la ieşirea din localitatea Petreşti, judeţul Satu Mare, soldat cu decesul a două persoane.

Din cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că, Marcel B., în vârstă de 24 de ani, a condus autoutilitara, marca Volkswagen, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul autovehiculului intrând în coliziune cu un copac, situat pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto şi a unei tinere, în vârstă de 16 ani, rănirea gravă a lui Gheorghe N., în vârstă de 34 şi rănirea uşoară  a unui tânăr în vârstă de 24 de ani, toţi trei pasageri în autoutilitară.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei producerii evenimentului rutier.

Lasati un comentariu