Degringolada de după demisia lui Bogdan Georgescu

• publicat la: 27 octombrie 2015
Degringolada de după demisia lui Bogdan Georgescu

Confuzia şi degringolada domnesc în Primăria Carei după  demisia lui Bogdan Georgescu de la conducerea Direcţiei de Cultură şi Sport Carei.

Încercările  de a-l scoate bolnav pentru a motiva demisia lui precum şi opintirile  la fel de disperate de a ascunde adevăratul motiv al demisiei sale prin inventarea de poveşti numai bune de adormit  nepoţeii proprietari de case primare, nu dau roade.

Adevărul este că la ora actuală, nu există nici o persoană de talia lui Bogdan Georgescu care să preia conducerea Direcţiei de Cultură şi Sport din cadrul Primăriei Carei. Ca atare, activitatea Direcţiei  a fost suspendată.

Potrivit celor declarate de doamna Sroth Clara, secretar juridic la primăria Carei, Direcţia de Cultură şi Sport Carei îl avea ca unic angajat  pe Bogdan Georgescu, care coordona unităţile subordonate.

Linda Sălăjan, numită ca director interimar la Fundaţia de promovare a turismului local grof Karolyi, ce figurează de fapt pe statul de funcţii de la Biblioteca Municipală, şi-a dat şi ea demisia din funcţia deţinută. Momentan lucrează tot la această fundaţie. În locul ei a fost propus director interimar Adrian Ştefănuţi dar acesta nu a acceptat funcţia, menţionează doamna Sroth.

Fundaţia de promovare a turismului local grof Karolyi a fost în centrul  atenţiei opiniei publice în decembrie 2012 când imediat după înfiinţare a fost folosită de către primarul Kovacs pentru achiziţionarea unui autoturism Renault  Fluence ce îl foloseşte de 3 ani doar personal. detalii AICI.

Aceleiaşi fundaţii, i-a fost alocată suma de 28.000 lei  în cadrul şedinţei din 5 noiembrie 2014.  A nu se confunda cu Fundaţia grof Karolyi Sandor, cu adresa pe str.1 Decembrie 1918 la nr.16 , înregistrată la data de 2 februarie 2011, căreia i-a fost acordată 1 sau 2 sau 3  încăperi în castel la şedinţa CL din septembrie, fără a se  preciza  care anume.

La ora actuală, la o lună de la demisia lui Bogdan Georgescu, Fundaţia de promovare a turismului nu are  conducător iar Direcţia de Cultură şi Sport are activitatea suspendată.  La Centrul Cultural este director Adrian Paşca iar Bogdan Georgescu îşi desfăşoară activitatea la Biroul de promovare a turismului.

Vineri seara, de la ora 19,00, la Castel a avut loc întâlnirea barourilor Szabolcs-Szatmar-Bereg şi Satu Mare. În sala cavalerilor a avut loc un concert de harpă iar în alte săli conferinţa şi protocolul.

…Delectarea mâncărurilor alese este acompaniată de muzică şi cântece din perioada Renaşterii…Distracţie plăcută....era menţionat pe Program.

În acest timp, membrii corului Astra Careiană erau   admonestaţi pentru că au dorit să facă repetiţii într-una din sălile de la parter, chiar dacă era cu totul altă sală decât cele  alocate evenimentului menţionat.

 redacţia

comentarii

de anton la 27 octombrie 2015 - 13:44

avocatii s-au intalnit ca sa asculte un concert de harpa si sa manace bine de la primarie????…seara la 7 vinerea????

de andrew la 27 octombrie 2015 - 19:57

si cui ii pasa de repetitia corului Astra? nimanui. – mesajul este clar. Fam. Ciuta deranjeaza. (aceasta e o constatare personala si cred ca am dreptate)

de miska la 27 octombrie 2015 - 20:37

o rusine acest primar care face diferenta intre romanii si magyar din orasul nostru!
noi nu asa am crescut la carei si nu vrem asa un primar care bate joc de oamenii din oras si nu plateste darile asa cum noi platim fiecare anul.

de sebi la 28 octombrie 2015 - 07:31

are legatura demisia cu intentiile covaciste legate de construire de case memoriale?

de TeatrulRadiofonic la 28 octombrie 2015 - 09:20

Da cati angajati taie frunza la caini?
Cum isi permit sa refuze posturi?
Citi sant ce invart ca se inmultesc ca iepurii
E cam dubios centrul ala cultural,ce mascheaza oare?
Cati oameni sant angajati?
Ai cui neamuri mai sant?aud?mare e linistea…
E culturat orasul asta d le.numai intilectuali, pina si in statiile de otobuz se pun poezii!numa sa le ceteasca.puneti mai bine in baruri si cafenele.
Na sa auzim de bine si sa ne iubim ca fratii

de vizitator la 9 noiembrie 2015 - 11:38

domnule lajos va rog sa spuneti la linda sa nu mai deie ordine la firma de securitate ca nu ea plateste aceasta firma!
daca a dat demisia din functia de director de ce mai este director?????
nu ma mir ca stefanuti nu a vrut sa primeasca functia asta si sa fie apoi bubuit de voi in primarie ca sa steie pres la voi in fata!
un fotbalist a ajuns sa ia decizii la cultura mai mare rasul…nici liceul nu a fost in stare sa il faca decat la seral

Lasati un comentariu