UPDATE:Imagini de coşmar în Carei pe DN19. Atenţie şoferi la baia de ulei!

• publicat la: 19 octombrie 2015
UPDATE:Imagini de coşmar în Carei pe DN19. Atenţie şoferi la baia de ulei!

UPDATE,  h21,00.

A APĂRUT SEMNALIZAREA porţiunilor de drum în lucru!

La câteva ore de la apariţia în  Buletin de Carei  a lipsei  semnalizărilor pe porţiunea de carosabil unde se efectuează lucrări, ce a  dus la numeroase incidente neplăcute pentru şoferi, AU APĂRUT panourile reflectorizante. Acestea  atenţionează din timp  şoferii despre  lucrările de pe carosabil, împiedicând micile accidente.

Toate aceste măsuri trebuiau luate de la începerea lucrărilor , cum ar face orice firmă serioasă.  Cine va plăti pagubele şoferilor care s-au trezit cu baia de ulei spartă pentru că nu au ştiut de existenţa lucrărilor din carosabil?

Pe o vreme ploioasă, în municipiul Carei,  porţiunile de drum  unde s-au efectuat lucrări au fost …asfaltate! Asfaltul a fost pus pe solul moale de la atâtea zile ploioase, riscând să ne confruntăm cu situaţia din piaţa 1 Mai semnalată de cititorii din zona respectivă.

Ştirea iniţială

Lipsa de profesionalism a celor ce efectuează  lucrările la extinderea reţelei de apă  şi canalizare din masterplanul Apaserv  loveşte  direct în maşinile  ce rulează prin centrul Careiului din şi înspre Satu Mare sau Oradea.

Porţiunea de drum DN 19 ce străbate municipiul Carei , supusă lucrărilor  amintite, este total nesemnalizată .

Astfel, doar în cursul acestei zile un număr de 4 proprietari de maşini au reclamat spargerea băii de ulei  datorită  circulaţiei pe drumul public careian dintre care un număr de maşină de BH şi unul de TM.

Tot în cursul zilei de azi, 19 0ctombrie 2015, au început lucrări de … remediere a recent terminatelor  lucrări…

Astfel, doar în cursul acestei zile un număr de 4 proprietari de maşini au reclamat spargerea băii de ulei  datorită  circulaţiei pe drumul public careian dintre care un număr de maşină de BH şi unul de TM.

– ştire în curs de actualizare –

 

comentarii

de Stig la 19 octombrie 2015 - 16:11

Se lucreaza la noua retea de apa a orasului,bucurati-va ca in sfarsit o sa avem apa decenta la robinete, normal ca e haos cand se schimba, n-ai ce sa faci, asa e peste tot, de terminat mai repede nu se poate din cauza ploilor, nu inteleg rostul la unele critici total lipsite de baza.

de szabolcs la 19 octombrie 2015 - 16:26

da ne lasi ma finule platit de laici si jenica????
normal ca nu va p[lace ca scrie lumea ca furati si ca nu se fac lucrari de calitate in oras si va bateti joc de oameni.,si la mine la firma se fac lucrari dar nu este haos bacsule,. de ce sa platim apa murdara de la robinete???? de ce nu asteptam sa curga apa curata si apoi sa platim asa cum faceti si voi care nu va platiti datoriile la buget si va batati joc de careienii!!!
sa veniti sa va spargeti voi baia de ulei si sa veddeti cum e sau sa scoateti hainele murdare din masina de spalat si apoi sa vorbiti la comentarii nesimtitilor!

de nelu la 19 octombrie 2015 - 16:27

fiecare face ce vrea in acest oras si deaia se intampla atatea necazuri.
de ce nu respecta regulile din Romania firmele care lucra la drum si de ce nu semnalizeaza bucata de drum unde se fac lucrarile?
la ei acasa asa fac sau de aici le trebe numa banii nostri?

de x la 19 octombrie 2015 - 16:31

iti dau dreptate Stig. DAR! pe strada mea lucrarile se fac deja de 4 luni si vara nu a plouat atata incat sa nu fie terminat. am nevoie de 3 minute pana cand fac 100m cu masina… sunt cratere din cauza ploilor pentru ca unii nu isi fac treaba sau nu sunt organizati… si cred ca asta ar fi problema principala…

de dragos la 19 octombrie 2015 - 18:32

Stig, nu e normal sa fie haos cand se schimba conductele, astia de la apaserv is fix sub nivelul marii, daca stii ce vreau sa zic

de huhuhu la 19 octombrie 2015 - 18:43

si de ce nu are opinie poze cu dezastrul de la apaserv????

de Cristi la 19 octombrie 2015 - 19:07

Este un dezastru total SI nu doar in oras VA invit PE str. Livezilor Sa vedeti daca Mai iesiti de aici cu masina.Au sapat santul au pus conductele SI au astupat, PE motiv ca santul a fost facut PE spatiul verde SI nu PE drum nici gand Sa aranjeze drumul care nu era nici pana acuma foarte bun Dar era batatorit SI pietruit ca Sa poti circula.Acuma dupa sapaturi daca VA Mai ploua mult voi FI nevoit Sa sun la 112 Sa ma deblocheze din noroi.SI asta pentru cei care au masina pentru ca nu exista trotuar PE strada at trebuii Sa chemam o televiziune Sa filmeze cum isi duc mamicile copii in brate PE strada prin noroiul pana la glezne SI ca Sa nu se murdareasca isi pun pungi peste pantofi.Este de vis in 2015 intr-un oras cu pretentie de municipiu.Dar taxe SI impozitele trebuie platite ca Sa fie bani la bugetul local…si ma intreb pentru CE?.Pentru Mai multe detalii ma puteti contacta cei de la ziar sunt dispus Sa VA impartasesc experienta lucrarilor de PE str. Noastra.

de marcu la 19 octombrie 2015 - 20:23

asa arata orasul condus de lajos cu amicul kovax.
baratok sunteti zero barat!

de Valentin la 19 octombrie 2015 - 20:56

Trebuie dus duminica presedintele Iohanis pe aceste strazi sa vada in ce hal este acest oras..Dar din pacate ei il duc doar in fata monmentului unde e frumos.Ba mai vin si vreo 300 de soldati sa depuna juramantu,plus rudele lor cei aduci cu autobuze, asa ca or da din groapa in groapa cu totii.Apaserv e Stat in Stat nimeni nu-i poate trage la raspundere nici macar cand factureaza zeci de metri cubi de apa in plus pe facturi.

de lidia la 19 octombrie 2015 - 21:19

apaserv e de fapt cununa tulipanorosie

de miracol la 19 octombrie 2015 - 22:10

pe strada Muncitorilor e la fel dar mai probabil Iohanis va vedea in curand la pro tv ar fi o stire ieala ce ziceti?

de miracol la 19 octombrie 2015 - 22:12

ar trebui sa ne unim mai multi sa chemam televiziunea sa vada toata tara APA SERV

de miracol la 19 octombrie 2015 - 22:15

pai vara nu aveau timp sa astupe gropile ca muncitori trebuiau sa vada tevile de apa sau de canalizare ce erau

de erik la 20 octombrie 2015 - 07:08

azi vara lucrau la grupul de interes

de liniste la 20 octombrie 2015 - 15:32

nu deranjati sustinatorii lui iena ca iara vomeaza pe noi cu pornosaguri da nu din alea de la ponivas de la casa rugucitorului de mingi unde se impleticesc la gramada si unde nevestele tinere de fini si de fermieri si tragatori de apa din fose septice nu au ce cauta pina nu primesc experienta …saraca vicuta cum sa nu fie neagra de suparare…nu stie inca sa faca ce stie nucika si pierde si casa si terenu…

Lasati un comentariu