Spectacol dedicat Zilei Armatei Române la Baba Novac

• publicat la: 20 octombrie 2015
Spectacol dedicat Zilei Armatei Române la Baba Novac

Primăria oraşului Ardud îşi propune să marcheze Ziua Armatei Române prin diferite momente solemne alături de locuitorii oraşului încă de vineri, 23 octombrie, prin depuneri de coroane la: Mădăras (ora 10:00), Ardud (ora 10:30), Gerăuşa (11:30).

Duminică, începând cu ora 13:30 la Baba Novac, în faţa Monumentului Eroilor, se vor depune jerbe de flori, urmând ca la ora 14:00 să se organizeze un spectacol dedicat acestei zile în incinta Căminului Cultural din Baba Novac, avându-i ca şi invitaţi pe cei din Ansamblul folcloric „Cetatea Codrului” al Casei de Cultură „Dr. Augustin Mircea” din Ardud, Ansamblul de dansuri populare „Mărgineanca” al Casei de Cultura a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din Botoşani, Orchestra de muzică populară „Mugurelul” a Clubului Copiilor din Dorohoi, Octavian Bud şi Georgiana Govor, Alina Sabău, Lucia Sabău, Viorel Variu şi Cornel Pop.

Pentru toţi cei care credeţi că jertfa soldaţilor români nu a fost zadarnică, vrem să vă spunem că sunteţi aşteptaţi cu drag la aceste evenimente.

 comunicat

Lasati un comentariu