2 pe un loc de consilier la Direcţia de învăţământ din Primărie

• publicat la: 17 decembrie 2015
2 pe un loc de consilier la Direcţia de învăţământ din Primărie

La avizierul de la sediul  Primăriei  Carei au fost afişate rezultatele de la proba scrisă a concursului de ocupare a postului vacant de execuţie, consilier din cadrul Direcţiei de Învăţământ – Sănătate organizat în date de 16 decembrie.

Comisia de concurs care a evaluat lucrările şi abilităţile practice ale candidaţilor a fost alcătuită din Varna Levente, director al Direcţiei de Învăţământ -Sănătate din cadrul Primăriei Carei, Kiss Istvan, şef Serviciu Resurse Umane, Camelia Doina Mateş, consilier juridic şi  Maria Cădar, referent la Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei Carei.

Dacă la concursul din octombrie pentru acelaşi post nu s-a prezentat nimeni, de data asta, 2 persoane au participat la  proba scrisă a acestui concurs.

În urma desfăşurării probei scrise a concursului organizat în vederea  ocupării pe perioadă nedeterminată a postului  vacant de execuţie consilier din cadrul Direcţiei de Învăţământ -Sănătate, rezultatele au fost următoarele

Candidata Alina Ioana Talpoş a obţinut un punctaj de 63,33 şi a fost declarată admisă, la fel ca şi  candidatul Fischer Botond, care a obţinut  82 de puncte.

Interviul se va susţine, vineri, 18 decembrie, la ora 9.00, la sediul Primăriei municipiului Carei.

redacţia

comentarii

de Cosmin Cosma la 18 decembrie 2015 - 12:46

Poeti analfabeti cu pretentii de posturi in primarii, halial primar.

de erik la 18 decembrie 2015 - 13:32

daca nu au reusit sa il bage pe botondu la kastel atunci a primit pe el levente ca si asa nu din banii de la el da salar

de mister la 18 decembrie 2015 - 16:13

saracul botond,are si el o varsta si inca nu prea a muncit nimic la viata lui,li s-a facut mila celor din primarie,unde mananca atatia incompetenti mai incape unul…cu versurile si proza lui cam muritor de foame!

Lasati un comentariu