Apetitul Primăriei pentru jurnalişti sacrifică tinerii careieni specialişti

• publicat la: 22 decembrie 2015
Apetitul Primăriei pentru jurnalişti sacrifică tinerii careieni specialişti

Vineri, 18 decembrie, la ora 9.00, la sediul Primăriei municipiului Carei a avut loc  proba interviu din cadrul concursului organizat  pentru ocuparea postului vacant de execuţie, consilier din cadrul Direcţiei de Învăţământ – Sănătate.

Comisia de concurs care a evaluat lucrările şi abilităţile practice ale candidaţilor a fost alcătuită din Varna Levente, director al Direcţiei de Învăţământ -Sănătate din cadrul Primăriei Carei, Kiss Istvan, şef Serviciu Resurse Umane, Camelia Doina Mateş, consilier juridic şi  Maria Cădar, referent la Serviciul Resurse Umane din cadrul Primăriei Carei.

În urma desfăşurării probei scrise, ambii candidati au fost admisi si acceptaţi  să susţină proba interviu: Alina Ioana Talpoş  şi Fischer Botond.

Conditiile ce trebuiau să le îndeplinească le găsiţi pe site la primăria Carei. aici

Directorul Direcţiei de Învăţământ – Sănătate a fost angajat în primăria Carei în urma unui concurs în care  cunoaşterea limbii maghiare era obligatorie, atât scris cât şi vorbit. aici

Candidatul Fischer Botond a câştigat interviul desfăşurat vineri, 18 decembrie 2015. Este scriitor, poet, dar a activat şi ca  jurnalist la Szatmári Friss Újság.

În primăria Carei, mai există doi jurnalişti din presa maghiară angajaţi ca şi consilieri personali ai primarului Kovacs dar şi alţii care au contracte de prestări servicii în calitate de PFA.

Fischer Botond  a beneficiat  în 29 octombrie 2013 din partea CL Carei de un ajutor de 2 mii lei pentru finanţarea editării unui volum  de poezii.

La fel  ca în cazul concursului  din iulie 2013 pentru administrator parc, când a fost …admis soţul consilierei UDMR Venig, în detrimentul unui tânăr careian specialist în arboricultură, şi de această dată a fost preferat un poet scriitor fost jurnalist ca şi consilier la Direcţia de Învăţământ – Sănătate.

redacţia

comentarii

de mister la 22 decembrie 2015 - 15:05

la urmatorul post ar trebui sa specifice sa fie poet neaparat si sa nu prea vorbeasca romaneste,important este sa vorbeasca ungureste ca primaria din Carei este mostenirea lor!

de fara mister la 23 decembrie 2015 - 16:33

Doar ai nostri sa castige!

de dica la 23 decembrie 2015 - 23:55

Da nu va merge și Kovacs lângă …govor….sau lângă patroni adică regele asfaltului de la Botoșani…????da ținuți…sasz lângă mirciuca govor….?acuma nu scrie gnv….nimik de govor…?

de carei@. la 25 decembrie 2015 - 15:54

Am aflat despre Kovacsiu Eugen Jeno faptul ca are si o plangere penala depusa in data de 23 decembrie 2015 la Parchetul de pe langa judecatoria Carei,fiind acuzat de infractiunea abuz in serviciu contra intereselor persoanelor .Asa ca avem un primar MINUNAT!BRAVO domn primas esti platit dejaba din contributiile Careienilor .BRAVO Tov primas.

de satmarean la 25 decembrie 2015 - 16:46

se vorbeste ca la voi la carei parchetul e una cu jeno ca nu e prima data cand il scoate basma curata….

de Ing.silv.dr. Ionel LUPU la 3 ianuarie 2016 - 10:16

Domnilor „edili” de Carei, astupati gaura din acoperisul Scolii din IANCULESTI, reparati Caminul Cultural din IANCULESTI, pietruiti drumurile din IANCULESTI si mai lasati in pace PESTELE din Balta IANCULESTI !!!!!!

Lasati un comentariu