Un singur candidat înscris pentru concursul de referent contabil din Primărie

• publicat la: 5 octombrie 2016
Un singur candidat  înscris pentru concursul de referent contabil din Primărie

Mâine, 6 octombrie 2016 de la ora 10 va avea loc concursul pentru postul de referent contabil cu studii medii   la Casa de  Cultură  din subordinea Primăriei Carei.

După scoaterea  la concurs a acestui post  și  aparitia sa pe site-ul Guvernului,  a venit și aprobarea lui de către  consilierii locali.  Careienii nu s-au înghesuit să se înscrie la acest concurs din primărie stiut fiind că degeaba te înscrii dacă câștigă doar cine trebuie.

Că doar avem destule exemple  …soțiile consilier  local au câte un soț de angajat dar și soții consilieri județeni au acasă câte o soție ce vrea loc de muncă călduț în primărie. Nu am uitat nici de cazurile în care unii angajati au și copii ce au nevoie de un loc de muncă sau chiar gineri.

Comisia  pentru concursul de mâine 6 octombrie este alcătuită din Nemeti Agota- președinte, Kiss Istvan și Pașca  Adrian- membrii li Makranczi Agneta- secretar.

Candidatul este de fapt o candidată  și se numește Gnandt  Viorica Rozalia și vine de la Fluid Grup Hagen. În acest an a mai participat la concurs de contabil la unele unități  de învățământ.

 

http://www.municipiulcarei.ro/media/images/hcl/Scan_1.pdf

La ora actuală, încă este  vacant  postul de arhitect al municipiului, de secretar juridic iar Direcția de învățământ- sănătate a rămas fără personal după acordarea de concedii fără plată angajaților.

Buletin de Carei

comentarii

de economist la 6 octombrie 2016 - 08:42

Pe piata fortei de munca sunt putine persoane cu studii superioare economice care au cunostinte de baza , foarte putini profeseaza in domeniu si in consecinta nu cumuleaza experienta. Cata profesinalism au persoanele cu studii medii ?

Un paradox : la caminul de batrani s au facut angajari si pentru a sterge batranii la fund este nevoie de studii postliceale sanitare dar pentru biroul financiar contabil conditia de angajare a fost studii medii in domeniu.

de cartieru la 6 octombrie 2016 - 11:12

candidata e ruda cu directorul de la banca agricola?
si va corecta lucrarea la conta un geolog si un muzician?

de economist la 6 octombrie 2016 - 12:19

La resurse umane sunt cu studii superioare s au studii medii ???

de caraian la 6 octombrie 2016 - 18:35

si cine va sa corecteze lucrarea dragilor ? cei care au corectat si la emese dupa ce a luat sub 3 la concursul de la prefectura ? la primarie la carei este cos de adunare pentru toti picatii de la alte concursuri ?

de sany la 8 octombrie 2016 - 17:20

De la haghen….???? E din familia lui Kovacs…..doar i-a asfaltat drumul lui haghen în spatele strandului…alții în ors au drum cu gropi stilat cu griblura care ține până la prima ploaie

Lasati un comentariu