Terorizată pentru că a fost ajutată de Buletin de Carei

• publicat la: 30 ianuarie 2016
Terorizată pentru că a fost ajutată de Buletin de Carei

Femeia găsită de Buletin de Carei dormind sub cerul liber,  ce a primit ulterior un adăpost în fostul garaj din curtea Bibliotecii Municipale Carei, este terorizată de câţiva  bărbaţi din jur.  I se iau lemnele de foc şi  rămâne mereu în frig mai ales că soba pe care o are momentan nu este funcţională.  Ziua se mai duce în camera alăturată unde stau cei 10 nevoiaşi şi unde duduie focul în sobă dar noaptea revine la patul ei din camera îngheţată.

Potrivit unor surse care au dorit să le păstrăm anonimatul, un personaj numit zâmbăreţ   ar  fi afirmat că totul i se trage de la implicarea Buletin de Carei în ajutorarea sa.  Se încearcă inclusiv discreditarea  femeii şi aruncarea de fumigene  legate de consumul de alcool.  Nu ar fi pentru prima dată când aflăm despre asemenea grozăvii. Personajul sportiv din primărie  a făcut o adevărată pasiune din ameninţarea celor care colaborează cu Buletin de Carei. Chiar dacă nu am scris la momentul respectiv,  a fost atenţionată în data de 8 decembrie 2015 până şi  persoana care ne ajută cu fotografierea evenimentelor, în momentul când am avut o întâlnire comună la adăpostul din curtea Bibliotecii. aici

La fel cum pentru finul primarului Kovacs, economist de meserie, are prioritate soarta câinelui consilierului Ciută în detrimentul drumului luat de banul public careian, şi pentru reţeaua de informatori din jurul conducerii este primordială  anihilarea oricărui colaborator al Buletin de Carei şi nu identificarea  nevoiaşilor ce dorm pe stradă în condiţii de vreme geroasă.

În data de 15 octombrie 2015, am avut chiar surpriza de a fi solicitaţi  la   redacţie  pentru a aproba acordarea de lemne pentru foc  nevoiaşilor din Carei! detalii Aici

Buletin de Carei a asigurat în luna decembrie 2015 o cantitate suficientă de lemne pentru femeia găsită pe stradă în octombrie. Curios că lemnele au dispărut iar femeia de 68 de ani a ajuns din nou în situaţia de a dormi în frig.

Facem un apel către cei care o pot ajuta cu o sobă sau un braţ de lemne. 

S-au terminat problemele de rezolvat din cadrul primăriei Carei şi nu are conducerea cu ce să îşi umple timpul şi se ţine de glume de prost gust ? Poate vă mai uitaţi o dată  peste listele  celor cărora le-aţi acordat locuinţe sociale şi descoperiţi că unii sunt profesori, alţii angajaţi ai Primăriei sau chiar copii ai unor angajaţi cu vechi state de plată din Primărie. Aţi confundat cumva locuinţele sociale cu cele ANL?

Acum 4 zile, am făcut un set de poze la Adăpostul de noapte unde a fost amenajată şi o sală de rugăciune. Le puteţi urmări pe pagina de Facebook.

În luna octombrie a anului 2015, Marika Kristaly  a fost găsită pe strada  Mioriţei dormind sub un nuc. Acum are o cameră la adăpostul improvizat într-un fost garaj dar suferă de frig pentru că a fost ajutată de Buletin de Carei.

redacţia

comentarii

de Vasi la 30 ianuarie 2016 - 22:16

Sa le fie rusine si celor care i-au furat lemnele femeii ,dar si celor care- l instiga pe acel ranjos kacsakos impotriva celor care fac bine unei femei nenorocite.Poate le vine randu si lor,Dumnezeu nu doarme !

de bugetaru la 30 ianuarie 2016 - 23:24

daca nu era buletinul de carei nu se facea nimic nici la blocul ghetou si nici adapost de noapte nu era!
astia doi sobolani nu au facut altceva decat afaceri pentru ei si atunci sa nu ne miram ca orasul arata ca dupa razbel…daca nu dam jos cu dictatorii de la primarie va fi si mai rau pentru noi!

de Iulian la 31 ianuarie 2016 - 10:56

Felicitari domnilor primari pentru atitudinea crestineasca.
Ne veti urmari pe strada de acum sa vedeti cu cine vorbim si unde ne facem cumparaturile?Vom avea si dosar deschgis la primarie cine cu cine vorbeste si se intalneste?

de pentru roscatu la 3 februarie 2016 - 15:50

Roscatu e un infect! Răzbunător dar si cu apucături de prost!

Lasati un comentariu