Poza lunii februarie

• publicat la: 17 februarie 2016
Poza lunii februarie

Revenind de la stadionul Victoria de la meciul dintre Olimpia Satu Mare şi Victoria Carei, am  surprins  pe Calea Armatei Române  o persoană în vârstă, fără adăpost , pe treptele unei clădiri.  Persoana este o figură obişnuită pe străzile Careiului nostru dar încă nici o instituţie abilitată nu a luat vreo măsură în privinţa ei.

Lansăm un apel către viceprimarul Keizer pentru a găsi o soluţie ca persoana respectivă să aibă un pat pe care să se poată odihni noaptea şi poate că ar putea chiar primi o porţie de mâncare de la Cantina de ajutor social.  Cedăm mulţumirile persoanelor ajutate  pentru că nu acestea ne interesează ci ca ele să beneficieze de condiţii decente de trai.

Apelul este adresat viceprimarului pentru că persoana  găsită dormind sub cerul liber în luna octombrie şi care a fost ajutată de Buletin de Carei ca să fie preluată de serviciul de asistenţă socială , este defavorizată momentan la adăpostul de noapte din curtea Bibliotecii municipale Carei pe motiv  de   …susţinere din partea Buletin de Carei.

La redactia Buletin de Carei am avut surpriza de a primi în luna octombrie 2015 vizita unor careieni care au fost îndrumaţi către noi de vicerpimar pentru a  le aproba…lemne de foc. detalii aici.

Stimate domnule viceprimar, vă cedăm toate  mulţumirile şi omagiile din partea unor  defavorizaţi ai sorţii în schimbul asigurării unui  loc de dormit măcar în perioada rece a anului. Cu lemnele am rezolvat, cei trimişi la noi au beneficiat de lemne de foc prin bunăvoinţa unor careieni inimoşi care au cedat din surplusul lor celor nevoiaşi.

redacţia

 

Lasati un comentariu