Aur pentru Nicolae Jurj la Campionatul Naţional de Veterani

• publicat la: 14 martie 2016
Aur pentru Nicolae Jurj la Campionatul Naţional de Veterani

Meseria de antrenor nu este deloc uşoară dacă vrei să ai şi rezultate semnificative. Cel mai cunoscut şi titrat antrenor de atletism din mun.Carei a demonstrat recent că performanţa se poate obţine la orice vârstă.

Careienii îl cunosc pe prof. Ioan Mărneanu din postura de antrenor la atletism al elevilor de la Clubul sportiv Şcolar de pe lângă Liceul Teoretic Carei. Puţini ştiu însă că are elevi performanţi şi din alte categorii de vârstă.

Unul dintre aceştia a revenit de la Campionatul Naţional al Veteranilor de la Bucureşti cu o medalie de AUR   şi 3 de BRONZ.

Nicolae Jurj este careianul care a devenit Campion Naţional la Lungime în urma întrecerilor care au avut loc în sală.

În cadrul aceleiaşi competiţii, careianul nostru  şi-a adjudecat şi bronzul la probele de 60m plat şi la 200m. Mai mult, Nicolae Jurj a participat şi la Campionatul Balcanic, desfăşurat tot la Bucureşti,  unde s-a clasat pe a treia poziţie la lungime, obţinând medalia de bronz. La probele de 60m plat şi 200 m a terminat pe poziţia a 4-a.

Veşnica problemă a talentelor sportive careiene care trebuie să evolueze  la alte cluburi care îi susţin  se răsfrânge şi asupra performerilor seniori.

Astfel, Nicole Jurj  este legitimat la CSM Satu Mare, pentru care a şi concurat, deoarece la CSM Victoria Carei sunt legitimaţi numai fotbalişti.

Felicitări Nicuşor  Jurj ! Felicitări Ionică Mărnean!

 

Daniela Ciută

 

comentarii

de marimar la 15 martie 2016 - 14:42

Felicitări d-lui NICUŞOR JURJ şi antrenorului său,prof.IOAN MĂRNEANU.Se pare că acest orăşel are deja titluri de camioni la atletism,la aproape toate probele atletice şi la toate categoriile de vârstă:
COPII, JUNIORI, TINERET, SENIORI ŞI VETERANI!

Lasati un comentariu